Gta 5 30 fps den yukarı çıkmaz bende de rx560 var 30 fps alıyorum senin kartın daha kötü malesef daha az alırsın. Cs go da 60 üstü alırsın.a8 5600k 3.70-80 ghz işlemci
8gb ram ddr3 4+4
gtx 560ti
asus f2a55 m lk anakart
gta 5 720 high normal ayarlar kaç fps?
csgo 1024 çözünürlük low ayarlar kaç fps?
kanka nasıl sen 30 fps alıyon senin ayarların yüksektir ben gtx 560ti youtube testlerine baktım fps ler baya iyidi bir bak sende istersen kanka ya bence daha yüksek alır bu sistemGta 5 30 fps den yukarı çıkmaz bende de rx560 var 30 fps alıyorum senin kartın daha kötü malesef daha az alırsın. Cs go da 60 üstü alırsın.
yaz youtubeye gtx 560ti diye bak bir testlere daha iyi duruyo yaniGta 5 30 fps den yukarı çıkmaz bende de rx560 var 30 fps alıyorum senin kartın daha kötü malesef daha az alırsın. Cs go da 60 üstü alırsın.
720 p lowda +60 fps alirsin gta dakanka nasıl sen 30 fps alıyon senin ayarların yüksektir ben gtx 560ti youtube testlerine baktım fps ler baya iyidi bir bak sende istersen kanka ya bence daha yüksek alır bu sistem
bak bak bi yourubeden fps testlerine kartın
Mesaj otomatik birleştirildi:
yaz youtubeye gtx 560ti diye bak bir testlere daha iyi duruyo yani
Dostum ben en yüksektede en düşüktede 30 fps alıyorum. İşlemcim kötü olduğu için darboğaz yapıyor normalde 50 60 fps almam gerekiyor. Sen 30 40 fps alabilirsin belki ama çok sıkıntı olmuyor 20 30 fps arası beni rahatsız etmedi açıkçası.kanka nasıl sen 30 fps alıyon senin ayarların yüksektir ben gtx 560ti youtube testlerine baktım fps ler baya iyidi bir bak sende istersen kanka ya bence daha yüksek alır bu sistem
Youtube testlerine baktım arkadaşın dediği gibi 720p lowda 60+ fps alırsın.kanka nasıl sen 30 fps alıyon senin ayarların yüksektir ben gtx 560ti youtube testlerine baktım fps ler baya iyidi bir bak sende istersen kanka ya bence daha yüksek alır bu sistem
csgo 1024*768 lowda kaçlarda alırım videolardaki testlere bakıcak olursam 120ve üstü felan sizce?720 p lowda +60 fps alirsin gta da
rx560 30 fps wht?Gta 5 30 fps den yukarı çıkmaz bende de rx560 var 30 fps alıyorum senin kartın daha kötü malesef daha az alırsın. Cs go da 60 üstü alırsın.