Neler Yeni

Çözüldü✓ YARDIM! ARKADAŞIM VALO GİREMİYOR

ziraidon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hüseyin erdogan
ben amd den gibi hissettim ekran kartı driverini eski bi sürüme taşıyın

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
kendisi özellikle kurmadı böyle bişey ama oyunlarla birlikte gelmiş pubg yükleyince
.runtime paketlerini yüklesin hocam. Directx yazıp da indirsin muhtemelen o yüzdendir. Birde anakartının modeli + driver yazıp anakartına uuygun driverları indirsin.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Hocam her şey yüklü ise sebebini bilmiyorum youtubede aynı ekran kartı ve işlemci ile birsürü test mevcut belli ki bi şeyler eksik.
valla düne kadar oynuyordu bir anda oldu hiç bi global forumdaki çözümler falan da işe yaramadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben amd den gibi hissettim ekran kartı driverini eski bi sürüme taşıyın
valla bana da öyle geldi ama
daha ne kadar düşürcez sürümü

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,126
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Fiziksel sorun olma ihtimali var. Özellikle anakart üzerinde ki bir parça kırılmış olabilir. Sorunun kaynağını öğrenmenin tek yolu parça değiştirerek denemek. Direkt şundandır demek zor hiç beklemediğimiz parçadan kaynaklı sorunlarla karşılaşıyoruz.

_Keremkal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Kerem Demirtaş
valla düne kadar oynuyordu bir anda oldu hiç bi global forumdaki çözümler falan da işe yaramadı

valla bana da öyle geldi ama
daha ne kadar düşürcez sürümü
Düşürmeyin zaten tam olarak neyden sonra olmaya başladı bu bir anda şakkadanak olacak şey değil bu(macun değişimi alakasız olmuş ama iyi olmuş bu arada)

Düşürmeyin zaten tam olarak neyden sonra olmaya başladı bu bir anda şakkadanak olacak şey değil bu(macun değişimi alakasız olmuş ama iyi olmuş bu arada)
Aklımda bir ihtimal var ama pek alakalı değil😄

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Fiziksel sorun olma ihtimali var. Özellikle anakart üzerinde ki bir parça kırılmış olabilir. Sorunun kaynağını öğrenmenin tek yolu parça değiştirerek denemek. Direkt şundandır demek zor hiç beklemediğimiz parçadan kaynaklı sorunlarla karşılaşıyoruz.
her oyunda da sağlam bi valoda var

ziraidon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hüseyin erdogan
bence hiç fiziksel değil

aklıma hi. bişey gelmiyor hocam ne kadar saçma bi durum

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
EVET AMD ŞAŞIRTMADI!! DRİVER SÜRÜMÜNÜ 2 YIL DÜŞÜRDÜK VE BİLİN BAKALIM NE OLDU DÜZELDİ !!!!!!!!!!!!

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,126
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Top Bottom