Neler Yeni

Yardım Bilgisayarım Güçlü ama Oyunlar Atıyor

iHusoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
huso
bazen başkaa oyunlarda da yapıyor gta 5 de birden oyundan atıyor hata vermeden valoranttan atıyor ekran kartı sürücüsü vs öyle birşeyler diyor yani ben anlamadım ekran kartı sürücümü güncelledikten sonra da aynı şeyi yapıyor bazen bilgisayar yük altında olmasa bile ekran bir anda yeşil mavi kırmızı beyaz oluyor bu biraz sürüyor sonra yeniden normale dönüyor bir sıkıntı var ama ben bukadar bilgili değilim lütfen yardımcı olun ne yanlış
Nasıl düzeltebilirim artık hastalanacağım yani

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
bazen başkaa oyunlarda da yapıyor gta 5 de birden oyundan atıyor hata vermeden valoranttan atıyor ekran kartı sürücüsü vs öyle birşeyler diyor yani ben anlamadım ekran kartı sürücümü güncelledikten sonra da aynı şeyi yapıyor bazen bilgisayar yük altında olmasa bile ekran bir anda yeşil mavi kırmızı beyaz oluyor bu biraz sürüyor sonra yeniden normale dönüyor bir sıkıntı var ama ben bukadar bilgili değilim lütfen yardımcı olun ne yanlış
Nasıl düzeltebilirim artık hastalanacağım yani
sistem nedir psu işlemci ekran kartı ram anakart

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,371
İsim
Volkan

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Rtx 4070ti
R 7 7700x

MSI B650 Gaming Plus WiFi RGB​

Asus ROG-STRIX-850G 850 W Power Supply​

32gb ram
parçalar gayet taştaşlı pubg yi 4k da bile oynatır rahat rahat grafik falan yükseltmeyi çözünürlük yükseltmeyi denediniz mi söz konusu pubg olunca her şey olabilir birde oyunda grafik kısmının en altında direct x sürümü seçiliyo sizde kaç seçili bi kontrol eder misiniz

iHusoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
huso
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işlemci soğutucu nedir hocam ısıdan kaynaklı olabilir
ısıda bir sorun yok deepcool 360mm
Mesaj otomatik birleştirildi:

parçalar gayet taştaşlı pubg yi 4k da bile oynatır rahat rahat grafik falan yükseltmeyi çözünürlük yükseltmeyi denediniz mi söz konusu pubg olunca her şey olabilir birde oyunda grafik kısmının en altında direct x sürümü seçiliyo sizde kaç seçili bi kontrol eder misiniz
hayır pubg hiç oynamadım

iHusoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
huso
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben yanlış konuya cevap vermişim hocam kusura bakma pubg alakasız
parçalar mı uyumsuz yazılımda mı sorun var driverlarda mı sorun var sorun ne

ben artık kafayı yiyeceğim şunu bir çözsem içim rahatlayacak 3 aydır bilgisayarı açmaya korkuyorum

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
parçalar mı uyumsuz yazılımda mı sorun var driverlarda mı sorun var sorun ne

ben artık kafayı yiyeceğim şunu bir çözsem içim rahatlayacak 3 aydır bilgisayarı açmaya korkuyorum
valla nerden baksanız haklısınız sistem çok para keşke bilsem yardımcı olabilsem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,602
Üyeler
167,167
Son üye
archanqel72
Top Bottom