Neler Yeni

YARDIM COK KARARSIZIM .HANGI ÖZEL ÜNİDE PSİKOLOJİ OKUNUR ?

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Mustafa Ödemiş
Dostlar selamlar. bütçe yıllık 32 falan verebılırım maks. %50 burslu gelıyor cogu özel. Şunları sıralayayım .

İstanbul Aydın üni 32k
Arel üni 26k
Rumeli üni 30.5 k
İstanbul galata üni 22.5k
İstanbul gelişim üni 20k
Atlas üni 31k
FB üni 27.5k

Dostlar bunlar %50 burs alabildigim üniversiteler. Fiyatlar %50li şekilde yazdım.
Psikoloji icin hangısı okunur /okunmaz tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Sizlerden başka soracağım dostlarım yok çevremde. Lütfen yardımcı olun.
Geleceğim için çok endişeliyim..
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostlar lütfen yardım edin

arkadaslar :(

Son düzenleme:

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Mustafa Ödemiş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yardımmm

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,148
İsim
Kgn
Hocam hee yıl fiyatlar enflasyondan dolayı artıyor.Bu sene vereceğiniz o para diğer sene o fiyatın en az yarısını daha ekliyorlar.Sıralamanız iyiyse hiç özellerle uğraşmayın bence ama biraz kötüyse ve mezuna kalmakta istemiyorsanız olabilir.Eğer İngilizce ise bölüm büyük ihtimal hazırlık bölümü olacak eğer sınavı geçerseniz 1.sınıftan başlarsınız.1.sınıfıda 3 üzeri bir notla bitirebilirseniz yatay geçiş filanda yapabilirsiniz

GazzeliAtalay

80+ Bronze
rumelide nişanlım okuyor. Psikoloji . Rezalet. Sakın ha seçenekler arasından onu seçme. Eğitim sıfır. Parayla diploma alıyorsun .

Bütçene göre hepsi uyuyorsa bence gelişimi seç. Hem konum itibari ile öğrenci ilçesinde hemde okuyan arkadaşlarım eğitimden memnun

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Mustafa Ödemiş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hee yıl fiyatlar enflasyondan dolayı artıyor.Bu sene vereceğiniz o para diğer sene o fiyatın en az yarısını daha ekliyorlar.Sıralamanız iyiyse hiç özellerle uğraşmayın bence ama biraz kötüyse ve mezuna kalmakta istemiyorsanız olabilir.Eğer İngilizce ise bölüm büyük ihtimal hazırlık bölümü olacak eğer sınavı geçerseniz 1.sınıftan başlarsınız.1.sınıfıda 3 üzeri bir notla bitirebilirseniz yatay geçiş filanda yapabilirsiniz
Hocam puan cok iyi değil ve mezun istemiyorum. Türkce okucam bölümü.

rumelide nişanlım okuyor. Psikoloji . Rezalet. Sakın ha seçenekler arasından onu seçme. Eğitim sıfır. Parayla diploma alıyorsun .

Bütçene göre hepsi uyuyorsa bence gelişimi seç. Hem konum itibari ile öğrenci ilçesinde hemde okuyan arkadaşlarım eğitimden memnun
Teşekkürler dostum değerlendiricem

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,148
İsim
Kgn
Hocam puan cok iyi değil ve mezun istemiyorum. Türkce okucam bölümü.
O zaman hocalara bakmak iyi olabilir.Hocalar hangi üniden bölümden mezun olmuş filan öyle bakarsanız daha iyi olabilir.Dediğim gibi 3 üstü not filan yaparsanız yatay geçiş iyi olabilir ama bakarken sıralama şartı olabilir diğer ünilerde onu da kontrol edin eğer yatay geçiş yaparsanız

Top Bottom