Neler Yeni

YARDIM EDER MİSİNİZ? BİLGİSAYAR KAPANMIYOR

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
YAKÜP
Arkadaşlar merhaba az önce forza açmayı denedim ve yanıt vermiyor yazıyordu. Bende görev yöneticisini açıp steami kapamaya çalıştım fakat yine olmadı sonra
pc yi yeniden başlattım 5 dk bekledim. sadece yeniden başlatılıyor yazısı dönüyor fakat yeniden başlamıyordu. Sonra kasa da bulunan kapama düğmesinin
yanındaki düğmeye (sanırım reset tuşu) bastım ve bekledim bilgisayar kapandı ama açılırken sürekli windows işareti dönmesine rağmen açılmadı.
bunlar hepsi olurken kasada yanan kırmızı ışık hiç sönmedi. Çareyi fişi çekmekte buldum. Şuan ise Forza ya basmaya korkuyorum yardımcı olur musunuz?

BeratColak5

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Berat-Çolak
Arkadaşlar merhaba az önce forza açmayı denedim ve yanıt vermiyor yazıyordu. Bende görev yöneticisini açıp steami kapamaya çalıştım fakat yine olmadı sonra
pc yi yeniden başlattım 5 dk bekledim. sadece yeniden başlatılıyor yazısı dönüyor fakat yeniden başlamıyordu. Sonra kasa da bulunan kapama düğmesinin
yanındaki düğmeye (sanırım reset tuşu) bastım ve bekledim bilgisayar kapandı ama açılırken sürekli windows işareti dönmesine rağmen açılmadı.
bunlar hepsi olurken kasada yanan kırmızı ışık hiç sönmedi. Çareyi fişi çekmekte buldum. Şuan ise Forza ya basmaya korkuyorum yardımcı olur musunuz?
O ışığın yanmasının sebebi hdd de ya da ssd de işlem olmasıdır. HDD ya da SSD modelini söyler misiniz

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,521
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
sistem özellikleri nedir ?
allahtan fişi çekince çalışmaya devam etmemiş o zaman sorun büyük olurdu :D(!)

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
YAKÜP
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sistem özellikleri nedir ?
allahtan fişi çekince çalışmaya devam etmemiş o zaman sorun büyük olurdu :D(!)
intel pentium g4560 3.5 ghz
gtx1050ti 4gb oc
h110m pro vd
16 gb 2133 mhz ram
1 tb hdd + 250 gb ssd
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun hdd de mi kurulu?
evet

şuan ise steam pc mi tanımasına rağmen benden şifre ve guard istedi tekrar kapanmayacak diye korkuyorum her zaman fişi çekmek istemiyorum :d

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,521
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

BeratColak5

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Berat-Çolak
intel pentium g4560 3.5 ghz
gtx1050ti 4gb oc
h110m pro vd
16 gb 2133 mhz ram
1 tb hdd + 250 gb ssd

evet
Hdd Ile alakalı bir sorun olabilir hdd'nizin okuma ve yazma hızı düşük ise oyunu açarken biraz uzun zaman alabilir ya da donma yapabilir. Açılırken ise normaldir disk ışığının yanması sonuçta disklerde işlem oluyor windows açılırken

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,592
Üyeler
161,096
Son üye
vuslat07
Top Bottom