Yardım ederseniz sevinirim

Reaksiyon skoru
30
Disk kullanımı sorunum var zannediyordum fps düşüklüğü vs ancak LoL oyununa girdiğimde disk kullanımı %1 de iken fpsim 50 60 a düşüyor normalde bu oyunda 2 gün öncesine kadar 150 fps alırken birden ne oldu anlamıyorum ekran kartım işlemcim düzgün ama diskden mi şüphelenmeliyim hala bilmiyorum çare ssd almak tabii ki ama %1 de iken bu fps sorununu hala alıyorsam sizce sorun nerde google chrome vs açınca disk kullanımı %20 50 bile oluyor cpu veya bellek kullanımında olumsuz etkileyecek bir artış olmuyor bu arada

Ekler

• sdadasdas.webp
    sdadasdas.webp
    136.5 KB · Hit: 61
Hocam Windows sürümü güncelleştirin. Düzelmesse ısı değerlerine bakın . Umarım yardımcı olmuşumdur.

Diskten dolayı FPS sorunu olmaz sadece oyuna drop girer İşlemciniz ya da ekran kartınızda sorun olabilir.

Edit: Tam bilmiyorum ama genelde duyduğum budur diskten fps sorunu olmaz Windowsu formatla bana kalırsa bide öyle dene.

Diğer arkadaşın da dediği gibi diskten kaynaklı fos sorunu olmaz en fazla oyun giriş ekranında arayüzleri yüklemede sıkıntı yaşarsın ekran kartına yada işlemcine bak onlarda sorun olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,139
Üyeler
190,513
Son üye
Taty
Geri