Yardım edin Anakartım yandı yardım edin bilgi verin

Reaksiyon skoru
0
Öncelikle Acer Aspire v15 Nitro vn7-552dk
İntel i5200u işlemci
GTX 950m ekran kartı
256gb ssd
12gb 8+4 ram
laptopum var tam kodunu bilmiyorum laptobumda 6 ay önce kadar assetto corsa oynarken kıvılcım attı 1 ay sonra açtım açıldı normalde bozuldu sanıp kaldırmıştım dünde gta 4 oynarken orjinal steam'de aldım 60 fps kadar oynuyorum sabit yine sesler çıkarıp duman atıp kapandı yarım saat sonra açtım çalışıyordu söküp baktım anakartın altı ramlerin üstünde 2 parça erimiş yanmış önceden 1 tanesi erimişti bende pek önemsememiştim ben ne yapabilirim bu duruma karşı yardım edermisiniz anakartın durumu bu ve çalışıyor
1000010373.jpg

Ekler

• Screenshot_2025-02-11-19-53-05-757_com.miui.videoplayer.jpg
    Screenshot_2025-02-11-19-53-05-757_com.miui.videoplayer.jpg
    1.1 MB · Hit: 22
Öncelikle Acer Aspire v15 Nitro vn7-552dk
İntel i5200u işlemci
GTX 950m ekran kartı
256gb ssd
12gb 8+4 ram
laptopum var tam kodunu bilmiyorum laptobumda 6 ay önce kadar assetto corsa oynarken kıvılcım attı 1 ay sonra açtım açıldı normalde bozuldu sanıp kaldırmıştım dünde gta 4 oynarken orjinal steam'de aldım 60 fps kadar oynuyorum sabit yine sesler çıkarıp duman atıp kapandı yarım saat sonra açtım çalışıyordu söküp baktım anakartın altı ramlerin üstünde 2 parça erimiş yanmış önceden 1 tanesi erimişti bende pek önemsememiştim ben ne yapabilirim bu duruma karşı yardım edermisiniz anakartın durumu bu ve çalışıyorAlıntıyı görüntüle
sakin ol canım merak etme bi inceleyelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teknik servis veya garantiye gönder. Tamirde iyiyim fakat yanma olayları çözümü olmuyor değişim oluyor üzülerek söylüyorum. Garantiyi arayın veya ailenizle yaşıyosanız küçükseniz falan ailenize diyin garantiye gönderebilir fakat garanti geçmişsse geçmiş olsun.

Etrafını elektrik bantı ile sarsam felan büyümesini engellesem nasıl olur

Etrafını elektrik bantı ile sarsam felan büyümesini engellesem nasıl olur
O şekilde önlem alamazsınız. İyi bir tamirciye götürürseniz yanan parçaları değiştirebilir.

hocam benimde zamanında ddr3 bi sistemim vardı anakart bozuldu gittim pcnin ederi 3kydı tamire 1k istediler bende gittim 13kya yeni sistem aldım tamire o parayı versem kullanmaya kıyamazdım :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam benimde zamanında ddr3 bi sistemim vardı anakart bozuldu gittim pcnin ederi 3kydı tamire 1k istediler bende gittim 13kya yeni sistem aldım tamire o parayı versem kullanmaya kıyamazdım :D
sizde satın yenisini alın tamirle uğraşılmaz bea

Bu yanan parça ekran kartının bir parçası olabilirmi çünkü şuan Nvidia grafik sürücüsü silinmiş yüklediğimde Nvidia GPU bulunamadı diyor aygıt yöneticisinde gözükmüyor ekran kartı

dostum açmasana bilgisayarı

dostum açmasana bilgisayarı
2015 çıkışlı bilgisayar ahı gitmiş vahı kalmış 2 oyun zevkim vardı akşam oynuyordum şuan ondan olmak istemediğim için danışıyorum patlarsa da patlasın şuan ets açık 25 fps oda intel erkan kartı ile Nvidia gözükmüyor saçma bi şekilde yanan parça ekran kartı parçasımı bilginiz varmı

Geri