Neler Yeni

Çözüldü✓ Yardım edin hangi ekran kartını seçmeliyim?

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,667
İsim
Fatih

Bu sistemlere bakmalisin. Gerekli cevap bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam solisi 5600 ile alacak bütçem yok https://www.gencergaming.com/genc-eco linkteki sistem xfx6600 ile geliyor 5500 yerine 5600 ile alsam kasayı da cc560 ile değiştirsem 3 yıl da garanti ekleyince 16500lira oluyor 5600 ile xfx6600 nasıl olur?

Darboğaz da yapmaz diğer şekilde solisi 5600 yerine 5500 ile alırsam darboğaz yapacak
Rekabetci oyun hastasi degilsen hissetmezsin darbogazi, butcen olunca degistirirsin.

HalefC4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Halef Çayırcı
Bu sistemlere bakmalisin. Gerekli cevap bu.

Rekabetci oyun hastasi degilsen hissetmezsin darbogazi, butcen olunca degistirirsin.
Genç eko sistemi için ne diyorsunuz peki

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
Sinan Aba
Hocam solisi 5600 ile alacak bütçem yok https://www.gencergaming.com/genc-eco linkteki sistem xfx6600 ile geliyor 5500 yerine 5600 ile alsam kasayı da cc560 ile değiştirsem 3 yıl da garanti ekleyince 16500lira oluyor 5600 ile xfx6600 nasıl olur?
Diğer sistemlerin ekran kartı daha iyi ama. Bu sistemde https://www.gencergaming.com/vulcano işlemciyi 5600 yapıp ve 3 yıl garanti eklediğinizde 16.700tl oluyor zaten.

Sizin attığınız sistemi önceden kullanıyordum r5 5600 ve xfx rx6600'ü gerçekten on numaraydı üzmez ama vulcano sistem daha mantıklı.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,667
İsim
Fatih
Genç eko sistemi için ne diyorsunuz peki
16500 verilmez. Bence Solis en mantiklisi.

Diğer sistemlerin ekran kartı daha iyi ama. Bu sistemde https://www.gencergaming.com/vulcano işlemciyi 5600 yapıp ve 3 yıl garanti eklediğinizde 16.700tl oluyor zaten.

Sizin attığınız sistemi önceden kullanıyordum r5 5600 ve xfx rx6600'ü gerçekten on numaraydı üzmez ama vulcano sistem daha mantıklı.
Bence Solis alinmali hocam. 6700xt uzun sure uzmez, rekabetci oyun olmadikca darbogaz da hissedilmez.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
Sinan Aba
16500 verilmez. Bence Solis en mantiklisi.

Bence Solis alinmali hocam. 6700xt uzun sure uzmez, rekabetci oyun olmadikca darbogaz da hissedilmez.
Bende solisten yanayım da bütçesi yetmiyor galiba ona. Kendi attığı sisteme göre vulcano daha mantıklı onun için öyle yazdım.

Soliste 5500 işlemci ile hikayeli oyunlarda sıkıntı olmaz. 6700xt yanına 5600 eklese bile valo, pubg gibi oyunlarda yine drop yiyecek.
Ben olsam direkt solisi çekerim

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,667
İsim
Fatih
Bende solisten yanayım da bütçesi yetmiyor galiba ona. Kendi attığı sisteme göre vulcano daha mantıklı onun için öyle yazdım.

Soliste 5500 işlemci ile hikayeli oyunlarda sıkıntı olmaz. 6700xt yanına 5600 eklese bile valo, PUBG gibi oyunlarda yine drop yiyecek.
Ayni sekilde dusunuyoruz.

HalefC4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Halef Çayırcı

Soliste 5500 işlemci ile hikayeli oyunlarda sıkıntı olmaz. 6700xt yanına 5600 eklese bile valo, PUBG gibi oyunlarda yine drop yiyecek.
Üstatlarım hepinize çok teşekkür ederim. Solis alacağım en mantıklısı bu gibi görünüyor,12gb ekran kartı var. Ben zaten genelde işlemci bazlı oyunlar oynamam. İşlemciyi de daha sonra yükseltip aynı ekran kartıyla devam edebilirim. Ek garanti eklemezsem yine garantisi var mı ürünlerin bilginiz var mı? Yoksa 1 yıllık alayım mı? Site ne kadar güvenilir daha önce alışveriş yaptınız mı?

MrCodex hocam
PSU en Kaliteli markalarda ilk 5 diyebilirim.
Derken solisin paketinde olanı mı kastettiniz

Bu mesajı şimdi gördüm

Son düzenleme:

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
Sinan Aba

MrCodex hocam

Bu mesajı şimdi gördüm
Evet solisdeki psu çok kaliteli FSP. Diğer sistemdeki psu da iyi ama kötü değil deepcool.
Solis daha mantıklı dostum ilerde işlemciyi satıp biraz para eklersin üstüne daha iyi modelini alırsın. Ekran kartı değiştirmek daha pahalı patlar

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,376
İsim
Hamza Ziya Üstün
Tek tek toplamayın hocam solis fena değilmiş. R5 5500=12100f=13100f. Performans açısından farkları yok. 1650 veya rx6400 yerine 6700xt uçurum farkla ezer geçer

HalefC4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Halef Çayırcı

MrCodex hocam

Bu mesajı şimdi gördüm
Vulcanonun yanında 550W PSU olduğu için uzak kalmıştım. Şimdi mesajı görünce yine aklım karıştı. 550w yeterli olur mu

Vulcanonun yanında 550W PSU olduğu için uzak kalmıştım. Şimdi mesajı görünce yine aklım karıştı. 550w yeterli olur mu
Solis en mantıklısı rekatbetçiyle aram yok zaten kafamı karıştırmama gerek yok sadece garanti almalı mıyım

Solis en mantıklısı rekatbetçiyle aram yok zaten kafamı karıştırmama gerek yok sadece garanti almalı mıyımek garanti

Solis en mantıklısı rekatbetçiyle aram yok zaten kafamı karıştırmama gerek yok sadece garanti almalı mıyım
İsmine ek garanti demişler normalde garantisi var mı ürünlerin bunu bilen var mı?

Tek tek toplamayın hocam solis fena değilmiş. R5 5500=12100f=13100f. Performans açısından farkları yok. 1650 veya rx6400 yerine 6700xt uçurum farkla ezer geçer
Çok doğru ben de soliste karar kıldım

Evet solisdeki psu çok kaliteli FSP. Diğer sistemdeki psu da iyi ama kötü değil deepcool.
Solis daha mantıklı dostum ilerde işlemciyi satıp biraz para eklersin üstüne daha iyi modelini alırsın. Ekran kartı değiştirmek daha pahalı patlar
Teiekkür ederim hocam çok yardımcı oldunuz yoksa paramı hiç edecekmişim

Son düzenleme:

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
Sinan Aba

İsmine ek garanti demişler normalde garantisi var mı ürünlerin bunu bilen var mı?

Çok doğru ben de soliste karar kıldım

Teiekkür ederim hocam çok yardımcı oldunuz yoksa paramı hiç edecekmişim
Rica ederim dostum şimdiden ho

HalefC4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Halef Çayırcı
Hocam bu solis sistemi aldıktan sonra bios güncellemeden windows 11 kursam sonra bios güncellesem sorun olur mu

HalefC4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Halef Çayırcı
Rica ederim dostum şimdiden ho
Solisin siparişini vermiştim bugün iptal ettim hocam 5500 hakkında kötü yorumlarla karşılaştım para iadem yapılınca rx6650 ve 5600 ile vulcanoyu almaya karar verdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,020,134
Üyeler
161,665
Son üye
tatke