Neler Yeni

Yardım edin mental çöküntü

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Da işte sonrasinda ne yapocam sorunum orda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senden tavsiye almak için seni ekleyebilirim
LGS'ye son 1 gün kala çalışma, ancak PC falan da oynama, diğer günler biraz ciddileş ve bu sınavın önemli olduğuna hatırlayıp çalışmaya çalış.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Yazılım vs için erken bana göre. Yoğun vaktin olduğunda bütün işini gücünü bırakacaksın ve bi şekilde dönmeye üşenebilirsin. Bu da bildiklerini unutmana sebebiyet verecek. Ama yabancı dil kolay kolay unutulacak bir şey değil. 2 yabancı dil bilsen çok iyi olur senin için yazılımdan önce.

ceFn4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
okyanus öztürk
LGS'ye son 1 gün kala çalışma, ancak PC falan da oynama, diğer günler biraz ciddileş ve bu sınavın önemli olduğuna hatırlayıp çalışmaya çalış.
Abi peki iyi olduğum dersleremi abanayim yoksa bölme bile yapamadığım matematiğe mi

Yazılım vs için erken bana göre. Yoğun vaktin olduğunda bütün işini gücünü bırakacaksın ve bi şekilde dönmeye üşenebilirsin. Bu da bildiklerini unutmana sebebiyet verecek. Ama yabancı dil kolay kolay unutulacak bir şey değil. 2 yabancı dil bilsen çok iyi olur senin için yazılımdan önce.
Almanya da tanıdığım bir taşıtın var (gaci) :d ondan Almanca yi kapsam birde ingilizce nasıl olur ?

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Arkadaşlar LGS ye 10 gün kalmış ve benim çalışma isteğim sıfır bu gün cs yi son bir maç atıp birakayim dedim ve kasadan klasik bıçak çıktı :/ zihinsel sorun yaşıyorum bırakmam lazım yardım edin.
10 günde çalışsan bir şey değişmez ki ayrıca bu lise sınavı bence çok büyütülcek bir şey değiş hayatın kararmaz merak etme

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Abi peki iyi olduğum dersleremi abanayim yoksa bölme bile yapamadığım matematiğe mi

Almanya da tanıdığım bir taşıtın var (gaci) :d ondan Almanca yi kapsam birde ingilizce nasıl olur ?
Matematiğe tabi ki.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Abi vallahi haklısın ama benim hayatım nolcak burger de ise girsem 2.5k yi zorla alcam o ne kiraya ne faturaya ne de oyuna yeter bu yönden mental çöküntü

Reis şu an elimde 10k civarı değerde bir PC var onu satıp laptop alsam yazılım potosop falan yapıp pasif gelir açsam diye düşünüyorum
Öyle şeylere merakın varsa hiç durmadan kendini geliştir ciddi derece.Lise sona kadar bunu yaparsan çok yüksek bir seviyede olursun.Ordanda kazanırsan üniversiteye gidersin.Kazanamasanda elinde bir iş var zaten sorun çekmez olursun

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
çok iyi olur

Öyle şeylere merakın varsa hiç durmadan kendini geliştir ciddi derece.Lise sona kadar bunu yaparsan çok yüksek bir seviyede olursun.Ordanda kazanırsan üniversiteye gidersin.Kazanamasanda elinde bir iş var zaten sorun çekmez olursun
matematik olmadan yazılımla alakalı bölüm kazanamaz malesef

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Yani lisede acayip abanması gerekiyor ben şuan 12.sınıfım sayısal bu matematiği anlayanı ünide hoca falan yapmaları lazım.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
Yani lisede acayip abanması gerekiyor ben şuan 12.sınıfım sayısal bu matematiği anlayanı ünide hoca falan yapmaları lazım.
emin ol lisede benden iyi matematik yapanı yoktu, üniye bi geçtim matematikten soğudum o kadar söyleyeyim sana. Bir de müfredattan çoğu zor konuları kaldırdılar 12. sınıflar için.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
emin ol lisede benden iyi matematik yapanı yoktu, üniye bi geçtim matematikten soğudum o kadar söyleyeyim sana. Bir de müfredattan çoğu zor konuları kaldırdılar 12. sınıflar için.
Yani hocam zaten üniversite hedefim yok.Olsada olur olmasa o yüzden çok sallamadım.Ama dışardan bakınca çok zor ve yani neden bilmek zorundayız çözemedim.Adam hemşir olacak sayısalda ağzına ediliyor.Çözemedim gitti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,181
Üyeler
165,648
Son üye
DARKKING011
Top Bottom