Neler Yeni

Yardım G4 Si̇stem Donuyor

byberk06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Berk
Arkadaşlar aldığımda 2 kere PC kapanıyor kasa açık kalmasına rağmen reset atıyordu , şimdi ise reset atmıyor ve donuyor ben PC yi düğmeden kapatana kadar hareket edilmiyor napmam lazım sorun nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ara ara oluyor

@kaanay senin probleme benziyor çözebildinmi

Konu yardım olunca forumda kimse cevap vermiyor 3 kere açtım konuyu cevap yok , tecnopath dan açıyım bari

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu

byberk06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Berk
Gitsem değiştirirlermi nasıl oluyor birde sıkıntı olduğunu nasıl anlarım ramlerde memtest iş yaparmı

Sıkıntı büyük ihtimalle RAM'lerde.
Bios sürümünden dolayı olabilirmi

Son düzenleme:

louis bloom

80+ Silver
hocam merhaba sorunu duzeltebildiniz mi etiketi yeni gordum kusurabakmayin ve evet sorunu çözdüm halledemediyseniz yardimci olayim

byberk06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Berk

Ekler

• 11BB1EFE-57BD-4713-93AE-BB21693E0FC0.jpeg
    11BB1EFE-57BD-4713-93AE-BB21693E0FC0.jpeg
    3.5 MB · Hit: 23
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ErayAtlatan
Çok bilmiyorum bios olayını Nası yapcam , şimdi yaparken de kapanır felan anakartı çöpe atmıyım
BIOS’a girdikten sonra “EXIT” kısmını bulun, burada “LOAD Optimal Defaults” benzeri bir seçenek olacaktır, bu seçenekle birlikte BIOS sıfırlayabilirsiniz. Bu işlem bütün ayarlarınızı sıfırlayacağı için dikkatli olmanızda fayda var.

louis bloom

80+ Silver
Lütfen hocam çözemedim
hocam öncelikle tekrardan merhaba. benimde aynı sorundan vardı. sistem açılıyor görüntü gelmiyordu. islemci de saglamdi farkli sistemde test etmiştim. en sonunda anakartı garantiye yolladım. Anakartım MSI B450M PRO VDH Plus.
Yeni işlemci almıştım onu takarken anakartin soket kismina zarar vermişim bu yuzden işlemci düzgün calisamadigindan maalesef o soket kismini komple degistirdiler. degistikten sonra duzeldi benimkinin garantisi devam ediyordu ama garanti dışı oldugu icin olay 250tl ek ucret aldılar. eger ekran kartiniz ve islemcinizden eminseniz sorun %99 ihtimal ile anakartinizda. ben de cok denedim duzeltemedim garantide duzeldi neyse ki. buyrun bunlarda sorunun garanti tarafindan verilen nedeni :
34047B8B-9BA8-40A0-B3DC-D7F597B1E32D.jpeg
3B0CAADA-B866-4AB9-B002-A6378FDC4C63.jpeg

byberk06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Berk
hocam öncelikle tekrardan merhaba. benimde aynı sorundan vardı. sistem açılıyor görüntü gelmiyordu. islemci de saglamdi farkli sistemde test etmiştim. en sonunda anakartı garantiye yolladım. Anakartım MSI B450M PRO VDH Plus.
Yeni işlemci almıştım onu takarken anakartin soket kismina zarar vermişim bu yuzden işlemci düzgün calisamadigindan maalesef o soket kismini komple degistirdiler. degistikten sonra duzeldi benimkinin garantisi devam ediyordu ama garanti dışı oldugu icin olay 250tl ek ucret aldılar. eger ekran kartiniz ve islemcinizden eminseniz sorun %99 ihtimal ile anakartinizda. ben de cok denedim duzeltemedim garantide duzeldi neyse ki. buyrun bunlarda sorunun garanti tarafindan verilen nedeni :
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Teşekkürler hocam , sizdede arada donup kalıyordu demi kapatana kadar kalıyor öyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,586
Üyeler
164,164
Son üye
Batuhan35
Top Bottom