Neler Yeni

Yardım için teşekkürler

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Farklı bir soğutucuyu sorarken daha ucuza daha kalitesini önerdiniz. Bende araştırdım falan kafama yattı ürün satın aldım teşekkür ederim. İşin ilginç yanıda son ürünü ben satın almışım. Aldıktan sonra sayfaya baktım ürün tükenmiştir yazıyordu. ♥♥♥♥
1593895590627.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi gelene kadar ekran kartı nasıl sökülür ve bu soğutucu nasıl takılır videoları izleyecem. ( Hayatında sadece ram söküp takan biri tarafından yazılıyor :)

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Hayirli olsun. Pisman olmazsin

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayirli olsun. Pisman olmazsin
Teşekkür ederim .İnşallah boşta 65 derece olan işlemcimi soğutsun yeter. Aşırı ısınmasın diye oyun bile oynayamıyorum. Yayın izlediğimde 70 dereceleri görüyor gündüz.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Umarım memnun kalırsınız.
Takarken dikkatli olun veya riske atmayın çok dikkatli olun işlemciye falan bir zarar vermeyin hayırlı olsun. :)

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Şimdiden tedirginim zaten aman bir şey yaparsam nolur diye eğer geldiğinde yapamayacak olursam bilen birinden yardım isterim. Riske atmam. Teşekkür ederim

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Farklı bir soğutucuyu sorarken daha ucuza daha kalitesini önerdiniz. Bende araştırdım falan kafama yattı ürün satın aldım teşekkür ederim. İşin ilginç yanıda son ürünü ben satın almışım. Aldıktan sonra sayfaya baktım ürün tükenmiştir yazıyordu. ♥♥♥♥
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi gelene kadar ekran kartı nasıl sökülür ve bu soğutucu nasıl takılır videoları izleyecem. ( Hayatında sadece RAM söküp takan biri tarafından yazılıyor :)
Hayırlı olsun bende aynı satıcıdan aldım 2 günde geldi yaparsın montajı zor değil

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Hayırlı olsun bende aynı satıcıdan aldım 2 günde geldi yaparsın montajı zor değil
Bende montajı yapmayı düşünüyorum da ailem riske girme diyor bilgisayarcı tanıdık var. Ona taktıralım diyorlar. Gelsin yapabilecek gibi gözükürse yaparım. Teşekkür ederim bu arada

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Bende montajı yapmayı düşünüyorum da ailem riske girme diyor bilgisayarcı tanıdık var. Ona taktıralım diyorlar. Gelsin yapabilecek gibi gözükürse yaparım. Teşekkür ederim bu arada
Montajı kolay 10 dk sürdü ekran kartı ram hepsini çıkardım topladım 10 dk sürdü takması ile birlikte takarsın tanıdıksa taktır zaten çalmaz

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Bende öyle düşnüyorum yani akrabada çalacaksa ne bileyim.

Top Bottom