Var evet. Yaklasik 1.5 aydir kullaniyorum ve o zmndan belli cikmadi. O zmn da zaten dusuk fps yuzunden servise gondermistim.bios guncellediler sorun cozulmustu. Ama beyaz ekran bundn once mi sonra mi oldu hatirlamiyorumGarantisi var mı hocam?
O zmn dan hu zmn hic bir sikinti olmadi hocam.Garantisi var mı hocam?
Konu yükseltme mesajıdır.Var evet. Yaklasik 1.5 aydir kullaniyorum ve o zmndan belli cikmadi. O zmn da zaten dusuk fps yuzunden servise gondermistim.bios guncellediler sorun cozulmustu. Ama beyaz ekran bundn once mi sonra mi oldu hatirlamiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zmn dan hu zmn hic bir sikinti olmadi hocam.
Konu yükseltme mesajıdır.Var evet. Yaklasik 1.5 aydir kullaniyorum ve o zmndan belli cikmadi. O zmn da zaten dusuk fps yuzunden servise gondermistim.bios guncellediler sorun cozulmustu. Ama beyaz ekran bundn once mi sonra mi oldu hatirlamiyorum
Konu yükseltme mesajıdır.
@alpolojix ve @Mehmet Yılmaz @akıllı kuş@-Akın Taşkan- @MüslümGürses abi siz bilirsinizAbilerim ablalarım merhabalar.monsterabra a5 v17.2 kullaniyorum forumda gezerken beyaz ekran sikintisi yasayanlari gordum. Bende aldigim zmn sadece bir kere olmustu ve cok umursamamistim. O gun bu gun daha olmadı. Korkmalimiyim?
@stereohearts hocam bakarsan cok mutlu olurum. Kafama takildi sinava calisamiyorumVar evet. Yaklasik 1.5 aydir kullaniyorum ve o zmndan belli cikmadi. O zmn da zaten dusuk fps yuzunden servise gondermistim.bios guncellediler sorun cozulmustu. Ama beyaz ekran bundn once mi sonra mi oldu hatirlamiyorum
@alpolojix ve @Mehmet Yılmaz @akıllı kuş@-Akın Taşkan- @MüslümGürses abi siz bilirsiniz
Beyaz ekrandan kastınız tam olarak nedirVar evet. Yaklasik 1.5 aydir kullaniyorum ve o zmndan belli cikmadi. O zmn da zaten dusuk fps yuzunden servise gondermistim.bios guncellediler sorun cozulmustu. Ama beyaz ekran bundn once mi sonra mi oldu hatirlamiyorum
@alpolojix ve @Mehmet Yılmaz @akıllı kuş@-Akın Taşkan- @MüslümGürses abi siz bilirsiniz
@stereohearts hocam bakarsan cok mutlu olurum. Kafama takildi sinava calisamiyorum
Bi keresinde bana da olmuştu, monster kontrol sürücülerinin driverlarından kaynaklı bir sorun. Bir daha olursa sürücülerini (monster kontrol merkezinin) kaldırıp yeniden kurun.Hatirlamiyorum neden oldugunu beyaz bir ekran geldi sadece gorev yoneticisine bakabiliyordum sonra laptobu ac kapa yapinca duzeldi. Sonrasind abir daha da olmadi
O ondan sonra driver geldi ve daha da olmadi bu arada sizde mi monster kullaniyirsunuz hangi model.Bi keresinde bana da olmuştu, monster kontrol sürücülerinin driverlarından kaynaklı bir sorun. Bir daha olursa sürücülerini (monster kontrol merkezinin) kaldırıp yeniden kurun.
Bir de olduktan sonra bir daha oldumuBi keresinde bana da olmuştu, monster kontrol sürücülerinin driverlarından kaynaklı bir sorun. Bir daha olursa sürücülerini (monster kontrol merkezinin) kaldırıp yeniden kurun.
Abra A7 v12.1O ondan sonra driver geldi ve daha da olmadi bu arada sizde mi monster kullaniyirsunuz hangi model.
Format attım bi sebepten ötürü, ondan sonra bu sorunla ilk defa karşılaştım. Daha sonra bi kere daha olunca monster kontrol merkezinin sürücülerini kaldırıp yeniden kurdum düzeldiBir de olduktan sonra bir daha oldumu
Cihazi ne kadardir kullaniyorsun ve memnunmusun bir sıkıntı yasadinmiAbra A7 v12.1
Format attım bi sebepten ötürü, ondan sonra bu sorunla ilk defa karşılaştım. Daha sonra bi kere daha olunca monster kontrol merkezinin sürücülerini kaldırıp yeniden kurdum düzeldi
Arada sıkıntılar vardı ama driver ve güncelleme kaynaklıydı onları da çözdüm. MemnunumCihazi ne kadardir kullaniyorsun ve memnunmusun bir sıkıntı yasadinmi
Evet hocam, çok küçük bir problem. Kafanıza takacak bir şey yok, içiniz rahat olsunAnladim hocam yani kafaya takmam gerek. Bir sey degil diymi?