Anakartın arkasındaki ayna düşmüştür kasanın arkasına açıp bakarsan direk görürsünAlıntıyı görüntülefani soktum termal macun x seklinde surdym spatula ile dağıttım fan geri taktim ayni sekilde ama takamiyirum bosa gidiyor vidalar napmam lasim
Geçen gün aynısını yaşadım termal macun yenilerken vidaların denk gelmesi gereken yuva anakartın arkasında bulunan bir plaka olarak duruyordu anakartın arkasına ulaşıp bir elinde vida yuvalarının oldugu plakayı öne doğru ittirip o halde tutmak diğer elinle de vidayı sıkmakAlıntıyı görüntülefani soktum termal macun x seklinde surdym spatula ile dağıttım fan geri taktim ayni sekilde ama takamiyirum bosa gidiyor vidalar napmam lasim
TEŞEKKÜR EDERİM termal macun ne kadar düşürdü ısıyıGeçen gün aynısını yaşadım termal macun yenilerken vidaların denk gelmesi gereken yuva anakartın arkasında bulunan bir plaka olarak duruyordu anakartın arkasına ulaşıp bir elinde vida yuvalarının oldugu plakayı öne doğru ittirip o halde tutmak diğer elinle de vidayı sıkmak
pek düşürmemiş gibide mükemmel sürdüm bi,rdeGeçen gün aynısını yaşadım termal macun yenilerken vidaların denk gelmesi gereken yuva anakartın arkasında bulunan bir plaka olarak duruyordu anakartın arkasına ulaşıp bir elinde vida yuvalarının oldugu plakayı öne doğru ittirip o halde tutmak diğer elinle de vidayı sıkmak
3 4 5 derece düşmüş gibiTEŞEKKÜR EDERİM termal macun ne kadar düşürdü ısıyı
Mesaj otomatik birleştirildi:
pek düşürmemiş gibide mükemmel sürdüm bi,rde
kesinlikle ama vidayı takarken hepsini yavaş yavaş sıkmalısın yoksa zarar verirsin . ve bir vida boştaysa soğutucu blok işlemciye tam temas etmez ve cok yüksek ısılara çıkabilirTEŞEKKÜR EDERİM termal macun ne kadar düşürdü ısıyı
3 4 5 derece düşmüş gibi
Fanı takarken 3 vidayı takabildim biri boşluk kaldı daha çok ısınıyor bu vidayla alakalımı acaba
evet 80 i görmem 80 86 çıktı vidaları nasıl takmam lazım boşta 1 tanesikesinlikle ama vidayı takarken hepsini yavaş yavaş sıkmalısın yoksa zarar verirsin . ve bir vida boştaysa soğutucu blok işlemciye tam temas etmez ve cok yüksek ısılara çıkabilir
Fanı çıkartırken işlemci ile birlikte geldi sert hareketle 1 pini yamulltum pc yi götürdüm mahalle pccisine düzelttik termal macun sürdük geri topladık sıcaklık daha fazla yükselirmi bana artmış gibi geliyordakesinlikle ama vidayı takarken hepsini yavaş yavaş sıkmalısın yoksa zarar verirsin . ve bir vida boştaysa soğutucu blok işlemciye tam temas etmez ve cok yüksek ısılara çıkabilir
cpu z indir stress test yap sonra core temp programını indir oradan sıcaklıga bakFanı çıkartırken işlemci ile birlikte geldi sert hareketle 1 pini yamulltum pc yi götürdüm mahalle pccisine düzelttik termal macun sürdük geri topladık sıcaklık daha fazla yükselirmi bana artmış gibi geliyorda
Valla ben vidaları dogru oturtamadım başta ondsn 96 derece gördü sonra hepsini oturttum 66 gördüm Max kesinlikle vida bırakma boşta onla alakalıTEŞEKKÜR EDERİM termal macun ne kadar düşürdü ısıyı
3 4 5 derece düşmüş gibi
Fanı takarken 3 vidayı takabildim biri boşluk kaldı daha çok ısınıyor bu vidayla alakalımı acaba