valla onu ben de bilmiyorum. Bi tek epin veya dijital kod alırken cüzdanı kullandırmıyor aslında trendyol gibi olması lazım seçebilmemiz lazımHocam onu nasıl değistiriyoruz bende sadece bunlar var
Yok nedense çok saçmavalla onu ben de bilmiyorum. Bi tek epin veya dijital kod alırken cüzdanı kullandırmıyor aslında trendyol gibi olması lazım seçebilmemiz lazım
Hocam sizde öyle yer varsa SS atabilirmisinizvalla onu ben de bilmiyorum. Bi tek epin veya dijital kod alırken cüzdanı kullandırmıyor aslında trendyol gibi olması lazım seçebilmemiz lazım
yok maalesef ben de çözememiştim bir tek kod filan alınca cüzdanla ödenmediği için cüzdanı kullanmıyor webten bakmıştım bi ara bulamadım nasıl kapatıldığını hepsiburada mh belki bilir aslındaYok nedense çok saçma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sizde öyle yer varsa SS atabilirmisiniz
hocam harcama naysta Hepsipay / Hepsiburada olarak mı geçiyor?nays ödemesi kaç günde geliyor ben de alışveriş yaptım ama bana da gelmedi
Hocam çözdüm başka hesapta çıkıyor o seçenek ama premium hesabımda çıkmıyor nedenyok maalesef ben de çözememiştim bir tek kod filan alınca cüzdanla ödenmediği için cüzdanı kullanmıyor webten bakmıştım bi ara bulamadım nasıl kapatıldığını hepsiburada mh belki bilir aslında
bende de premium var aslında çok saçma yaHocam çözdüm başka hesapta çıkıyor o seçenek ama premium hesabımda çıkmıyor neden
diğer hesapta hepsipay cüzdan aktif edildi mi pekiHocam çözdüm başka hesapta çıkıyor o seçenek ama premium hesabımda çıkmıyor neden
Nays kart harcaması HEPSİBURADA yazıyorhocam harcama naysta Hepsipay / Hepsiburada olarak mı geçiyor?
Hayır edilmedibende de premium var aslında çok saçma ya
diğer hesapta hepsipay cüzdan aktif edildi mi peki
Hocam premiumlardamı öyle seçenek yokbende de premium var aslında çok saçma ya
diğer hesapta hepsipay cüzdan aktif edildi mi peki
cüzdan aktif edilmediği için olabilir cüzdan yoksa direk karttan çekerHayır edilmedi
Hocam premiumlardamı öyle seçenek yok
vermesi lazım o zaman 3 iş günü geçtiyseNays kart harcaması HEPSİBURADA yazıyor
kapatamıyoruz diye biliyorum hocamHocam şu pre li hesapta cüzdanım aktif nası geri iptal ederim