Neler Yeni

Çözüldü✓ YARDIM - Oyunlarda Ekran Kırpışması

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok

Fps değerleri değiştikçe oluyor. Vsync işe yaramıyor. Olmadı dediğim kısımda da oluyor bu arada. Sadece asıl oyunu oynarken sorun yok. Beyaz beyaz kırpıyo kısacası.

Driverlar güncel, silip kurdum kaç kere. Her kabloyu denedim düzelmedi. İnternette birkaç çözüm baktım gene işe yaramadı.

Bilen yardımcı olursa çözebilirsek sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@RevDeisDou @Bünyamina

Kimsenin bilgisi yok mu?

BoobaFett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Eren Aydın
Monitöründe freesync var mı? varsa kapattığında oluyor mu diye bakar mısın? ve windowed fullscreen yaptığında da oluyor mu?

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitöründe freesync var mı? varsa kapattığında oluyor mu diye bakar mısın? ve windowed fullscreen yaptığında da oluyor mu?
Monitörüm de freesync var. kapatıp deneyeyim. Geri döneceğim. Windowed Full Screen yapınca da oluyor aynısı.

Kapattım sanırım düzeldi biraz oynayıp, döneceğim.

Bünyamina

80+ Platinum

Fps değerleri değiştikçe oluyor. Vsync işe yaramıyor. Olmadı dediğim kısımda da oluyor bu arada. Sadece asıl oyunu oynarken sorun yok. Beyaz beyaz kırpıyo kısacası.

Driverlar güncel, silip kurdum kaç kere. Her kabloyu denedim düzelmedi. İnternette birkaç çözüm baktım gene işe yaramadı.

Bilen yardımcı olursa çözebilirsek sevinirim.

@RevDeisDou @Bünyamina

Kimsenin bilgisi yok mu?
hiç karşılaşmadım ya da görmedim ilkleri sen yaşıyorsun galiba çok ilginç olay
ben sadece wattman sorunuyla uğraşıyordum başka sorun yokta
bu coil devam ediyor mu sende

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hiç karşılaşmadım ya da görmedim ilkleri sen yaşıyorsun galiba çok ilginç olay
ben sadece wattman sorunuyla uğraşıyordum başka sorun yokta
bu coil devam ediyor mu sende
İadeye gönderdim sorun yok diyip geri yolladılar. Çok azaldı. Gün geçtikçe daha da azaldı. Çok az var. Sadece oyunlara girerken yapıyor artık oyun içinde hissetmiyorum bile.

Arkadaş haklı çıktı freesync kapatınca monitör üzerinden düzeldi. Harika oldu da kullanamayacak mıyım şimdi anlamadım onu.

Bünyamina

80+ Platinum
İadeye gönderdim sorun yok diyip geri yolladılar. Çok azaldı. Gün geçtikçe daha da azaldı. Çok az var. Sadece oyunlara girerken yapıyor artık oyun içinde hissetmiyorum bile.

Arkadaş haklı çıktı freesync kapatınca monitör üzerinden düzeldi. Harika oldu da kullanamayacak mıyım şimdi anlamadım onu.
freesync bende de var da açık kapalı farkını anlayamıyorum fps 144 ün altına düştüğünde bile
önemli değil sende de böyle görüntüde yırtılma yoksa okey

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN
Top Bottom