DDR5 - 2X16GB - BEYAZ RAM ARIYORUM. YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?
Bu ürünün siyah cl30 versiyonu şuan amazon almanyadan 4700e denk geliyor. Sistemin her şeyi beyaz bu siyah kalsa çok saçma olur mu olmaz mı arada kaldım.Corsair Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL36 INTEL XMP 3.0 DDR5 Ram (CMH32GX5M2D6000C36W)
DDR5 ile sisteminizin sınırlarını hiç olmadığı kadar zorlayarak daha hızlı frekansları, büyük kapasiteleri ve daha iyi performansı ortaya çıkarın. Çok çekirdekli çağda, DDR5 DRAM’in eşi benzeri…www.gaming.gen.tr
Bu ürünün siyah cl30 versiyonu şuan amazon almanyadan 4700e denk geliyor. Sistemin her şeyi beyaz bu siyah kalsa çok saçma olur mu olmaz mı arada kaldım.
yanı bıraz daha verıp beyaz almak daha guzel olurBu ürünün siyah cl30 versiyonu şuan amazon almanyadan 4700e denk geliyor. Sistemin her şeyi beyaz bu siyah kalsa çok saçma olur mu olmaz mı arada kaldım.
dostum DDR 5 hakkında pek bilgim yok ama yardımcı olmak amacıyla tek slot bile olsa en az 6000 mhz kullanmanı öneririmDDR5 - 2X16GB - BEYAZ RAM ARIYORUM. YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?
Hocam 5 aylık kutusun'da kullanılmamış bu ürün 3500'e alınır mı sizce kfg tam ürünün 2.elTam model söyleyemem ama ddr5te 6000mhz ve cl32-30 tercih edilmeli
Şu ürünü anakartın sitesinden kontrol ettim de expo uyumlu değil üzdüCorsair Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL36 INTEL XMP 3.0 DDR5 Ram (CMH32GX5M2D6000C36W)
DDR5 ile sisteminizin sınırlarını hiç olmadığı kadar zorlayarak daha hızlı frekansları, büyük kapasiteleri ve daha iyi performansı ortaya çıkarın. Çok çekirdekli çağda, DDR5 DRAM’in eşi benzeri…www.gaming.gen.tr
hem cl30 hem 6000mhz kullanılmamış ayrıca. benim gibi beyaz aramıyorsan al geç gayet iyi.Hocam 5 aylık kutusun'da kullanılmamış bu ürün 3500'e alınır mı sizce kfg tam ürünün 2.el
Beyaz bakıyordum ama çok pahalı en kötü 5k çıkıyor cepten argb olunca beyaza çekerim alıcam büyük ihimalle 3500'e daha iyisini bulamam gibiŞu ürünü anakartın sitesinden kontrol ettim de expo uyumlu değil üzdü
Mesaj otomatik birleştirildi:
hem cl30 hem 6000mhz kullanılmamış ayrıca. benim gibi beyaz aramıyorsan al geç gayet iyi.
Şimdilik beyaz bulmayı kenara bıraktım ben de idarelik bunu almayı düşünüyorum.Beyaz bakıyordum ama çok pahalı en kötü 5k çıkıyor cepten argb olunca beyaza çekerim alıcam büyük ihimalle 3500'e daha iyisini bulamam gibi