- Konu Sahibi Konu Sahibi
msi b650 tomahawkParçalar nedir hocam? Herhangi custom sıvı soğutma vs var mı?
ryzen 7600
asus tuf 4070ti super
artic 360mm
nzxt h6 flow
kingston kc3000 2tb
msi 850w psu
msi b650 tomahawkParçalar nedir hocam? Herhangi custom sıvı soğutma vs var mı?
Bi arkadaş işlemci pinlerini yamulttu takarken sıkıntıya girdi baya ondan gözüm korktu hocam sıkıntı yaşamak istemiyorum sadece, o kadar para ver emek harca toplarken midem bulansin istemiyorumNe demek hocam Sıvı soğutma hariç diğer parçaları hallederim diyorsan sadece sendeki sıvı soğutmanın montaj videosunu izleyerek bile kolaylıkla yapabilirsin
esnaflar fiyat vermiyor ki, nefret ediyorum bu durumdanbilgisayarciya önceden fiyat sor sürpriz olmasın dk dk sına adamın yanında dur kutuları sen aç
Allah razı olsun teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun, herkes bilmediğinin cahilidir, kolay birseyde olsa, bakalım itopya ya bir soracağım ama çok para alır diye düşünüyorumHarika sistem olmuş güle güle kullanın zorlamadan dikkatli taktığınız sürece altından rahatlıkla kalkarsınız diye düşünüyorum.
Hocam işlemci pinlerinin yamulması imkansız bir şey. Çünkü zaten işlemci sokette olacak üstüne sadece sıvı soğutmayı orturtmak kalıyor bir de gerekli aparatı takmak tabii kiBi arkadaş işlemci pinlerini yamulttu takarken sıkıntıya girdi baya ondan gözüm korktu hocam sıkıntı yaşamak istemiyorum sadece, o kadar para ver emek harca toplarken midem bulansin istemiyorum
doğru diyorsun arkadaşın zaten işlemci çok eskiydi ryzen 1600 idi galiba ama eski olduğunu kendisi de söylemiştiİşlemci am4 olsa hadi neyse yamuk sıkar yamultur diyeceğim ama senin soketin am5 işlemci kıpırdamayacak bile montaj esnasında
herseyini taktım yaptım diyelim fişe takip öylece çalıştırıyor muyum kurulumu vs nasıl olacak hocam bununkanka bence çok zor değil ben youtubeden bakarak sağı solu arayarak falan toplamıştım ilk sistemimi elimle zamanla sök tak öğrendim falan filan kendine güvenirsen yaparsın bence