Yardım Trafik cezası ayrıntısı nereden bakılır?

DA_mødları_çok_iyi

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
3,320
Merhabalar E-devletten 3k ceza yemiş gözüküyorum. Ancak trafik cezası kısmında bir şey yok vergi borcu kısmında gözüküyor. Cezayı nerde yediğimi bile bilmiyorum bunu nasıl öğrenebilirim. O gün motoru 1 kere sürdüm onda da 40ı bile geçemden şehir içinde gezdim. Daha önce polis durdurdu bir belgem eksik olduğu için bana 1 haftalık süre vermişti. Bundan dolayı olabilir mi? Herhangi bir indirim vs veya iptal olabiliyor mu?

yokmu yardım edebilecek :/

Hocam polise gidip sorabilirsiniz bence, hem neyden ceza yediğinzide öğrenirsiniz, motordan mı yoksa başka birşeyden mi.

Merhabalar E-devletten 3k ceza yemiş gözüküyorum. Ancak trafik cezası kısmında bir şey yok vergi borcu kısmında gözüküyor. Cezayı nerde yediğimi bile bilmiyorum bunu nasıl öğrenebilirim. O gün motoru 1 kere sürdüm onda da 40ı bile geçemden şehir içinde gezdim. Daha önce polis durdurdu bir belgem eksik olduğu için bana 1 haftalık süre vermişti. Bundan dolayı olabilir mi? Herhangi bir indirim vs veya iptal olabiliyor mu?
Hocam alakasızda mottorunuz ney?

Ehliyetsiz araç kullanma cezası 2700 TL birde yanına yanlış park, seyir halinde cep telefonu, kırmızı ışık ihlali veya araç muayenesi yaptırmama bunlardan birini keserse 3k ceza oluyor.

Veya emniyet şerit ihlali ile plaksız kullanmak bu ikiside 3k ceza oluyor.

Ehliyetsiz araç kullanma cezası 2700 TL birde yanına yanlış park, seyir halinde cep telefonu, kırmızı ışık ihlali veya araç muayenesi yaptırmama bunlardan birini keserse 3k ceza oluyor.

Veya emniyet şerit ihlali ile plaksız kullanmak bu ikiside 3k ceza oluyor.
Hocam bulunduğum ilçede trafik lambası bile yok. Ehliyetsiz falanda yakalanma olmadı polis bile görmedim. Debriyajlı motorda telefonla konuşabilen varsa helal olsun zaten :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam polise gidip sorabilirsiniz bence, hem neyden ceza yediğinzide öğrenirsiniz, motordan mı yoksa başka birşeyden mi.
Babamın tanıdığı var soracak birazdan bakalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam alakasızda mottorunuz ney?
Benelli TNT125

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,378
Üyeler
174,139
Son üye