erencavdarr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 720
Youtubeda ki çözümleri denedim ama çözemedim...
hizmetlerden windows updateyi aç
hemen deniyorumçalıştıra msconfig yazıp hizmetler alanından aktif et
Hizmetler alanında windows update yokçalıştıra msconfig yazıp hizmetler alanından aktif et
cmd den etkinleştirmiştimWindows orijinal mi?
Onunla ilgilidir belki.cmd den etkinleştirmiştim
Çoğu kişi para verip etkinleştirmiyor bir çözümü olmalı mutlakaOnunla ilgilidir belki.
Varsa da ben bilmiyorum maalesef.Çoğu kişi para verip etkinleştirmiyor bir çözümü olmalı mutlaka
Knk microsoft'un kendi sitesinfe orjinal windows 10 var ordan indir geç boşa uğraşma bence format herşeyi çözer
Format atıcam zaten de birsürü dosyam var hepsini kurtaramam. Birsürü yazı fontu bulmuştum güzel hepsi gidicek bir sürü şey gider korkuyorum yaaKnk microsoft'un kendi sitesinfe orjinal windows 10 var ordan indir geç boşa uğraşma bence format herşeyi çözer
Şimdi tekrar etkinliştirirken cmd kullanıcam ve tekrar aynı sorun olursa ben bırakırım bu işleri. Windows updatei yüzünden bir kaç program düzgün çalışmıyor şuandaKnk microsoft'un kendi sitesinfe orjinal windows 10 var ordan indir geç boşa uğraşma bence format herşeyi çözer
Ekstra deapolama alanı alırsan kafan çok rahat olur 1 terabayt hdd 300 liraFormat atıcam zaten de birsürü dosyam var hepsini kurtaramam. Birsürü yazı fontu bulmuştum güzel hepsi gidicek bir sürü şey gider korkuyorum yaa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi tekrar etkinliştirirken cmd kullanıcam ve tekrar aynı sorun olursa ben bırakırım bu işleri. Windows updatei yüzünden bir kaç program düzgün çalışmıyor şuanda