Çözüldü✓ YARDIM! Yeni sistem toplayacağım

ikinci attığım bütçenin baya altında kalıyor. ben sonuna kadar bütçemi kullanmak istiyorum dersende işlemciyi 7800x3d yapa bilirsin sistem özelleştirmelerinden :D ama bunun için ayrıca bir soğutma alaman gerek bu kule tipi ile soğumaz bu

Eğer sessizlik ve benzeri takıntıların varsa kendin topla net. Ben hazır sistem parasına kaliteli sistem topladım 1 haftada. Biraz çabalaman ve araştırman gerek.

tabii ki senin içine sinmesi de önemli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk attığım bi tık dengesiz oldu :D 1.yi boşver

Hocam gösterdiğin ilgi için çok sağol kral adamsın
Attığın sistemleri inceledim ikiside güzel ilk attığın sistem biraz dengesizdi haklısın
İkinci sistemde güzel ama büyük ihtimalle kendi kurduğum sistem bileşenlerini alacağım
Çünkü gerçekten içime çok sindi görünüş olarakta güzel bir sistem oldu
Attığın videoları izledim 9600x bence tam ideal oldu 9700x ve 9500f in arasında tabi 9700x performansına çok daha yakın 2k da oynayacağım için bi kaç istina oyun haricinde 9700x ve 9600x yakın sonuçlar veriyor bı kaç FPS için ekstra 3000tl vermeye gerek yok onun için 9600x ten devam diye düşünüyorum
Tekrardan teşekkür ederim hayırlı akşamlar Allah'a emanetsin

Eğer sessizlik ve benzeri takıntıların varsa kendin topla net. Ben hazır sistem parasına kaliteli sistem topladım 1 haftada. Biraz çabalaman ve araştırman gerek.
araştırdığım kadarıyla böyle bir sistem topladim 51.000 e varan bir fiyatı oldu memnunum yakında alacağım İnşallah

Geri