sistemim imzada yazıyor 1x8gb ram ile devam ediyordum sonra bi tane ddaha aldım aynı ram dan taktım 1gün miss gibi kullandım ertesi gün bi baktım kullanılabilir 7.95GB biostan mhz ayarı bile yapamıyorum yapıyorum kaydet çık dıyorumaçıyorum bakıyorum gene aynı mhz biosta 8gb 2667mhz gözüküyor önceden 16gb 3000mhz çalıştırıyordum ama şimdi olmuyor ne yapmalıyım sabahtan berı zocmeye çalışıyorum olmuyor işten anlayan varsa beni aydınlatabilirmi lütfen bbaşka forumlardada cevap alamadım 
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ramlerimde ayni üstelik kodlar bile tututyorsistemim imzada yazıyor 1x8gb ram ile devam ediyordum sonra bi tane ddaha aldım aynı ram dan taktım 1gün miss gibi kullandım ertesi gün bi baktım kullanılabilir 7.95GB biostan mhz ayarı bile yapamıyorum yapıyorum kaydet çık dıyorumaçıyorum bakıyorum gene aynı mhz biosta 8gb 2667mhz gözüküyor önceden 16gb 3000mhz çalıştırıyordum ama şimdi olmuyor ne yapmalıyım sabahtan berı zocmeye çalışıyorum olmuyor işten anlayan varsa beni aydınlatabilirmi lütfen bbaşka forumlardada cevap alamadım![]()