Neler Yeni

yardımcı olabilecek varsa sevinirim acil

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Çınar Emre AYGİRAY
yeni sistem topladım 1 hafta olmadı win10 pro deneme sürümü idi windowsu etkinleştirdim 0 problem her şey gayet güzeldi bugün gta v i açmaya çalıştım açılmadı görev yöneticisini açmaya çalıştım açılmadı cs lol vs giriyor fps kaybı yok ilk aldıgımdaki gibi ama gta v ye girmiyor o problem degil oynamasamda olur ama görev yöneticisine girmiyor denetim masasından program kaldırmıyor regedit açmıyor kısacası sistemle ilgili hiç bir şey yapmıyor sıfırlamaya çalışıyorum onu da yapmıyor bir problem var diyor kurtarmadan dünkü haline almayı denedim olmuyor yapmıyor windowsla ilgili hiç bir şey yapamıyorum lütfen yardım edin.

Techno08

80+ Gold
Oyun crack mi yoksa orijinal mi?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,796
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Sisteminiz nedir?

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
yeni sistem topladım 1 hafta olmadı win10 pro deneme sürümü idi windowsu etkinleştirdim 0 problem her şey gayet güzeldi bugün gta v i açmaya çalıştım açılmadı görev yöneticisini açmaya çalıştım açılmadı cs lol vs giriyor fps kaybı yok ilk aldıgımdaki gibi ama gta v ye girmiyor o problem degil oynamasamda olur ama görev yöneticisine girmiyor denetim masasından program kaldırmıyor regedit açmıyor kısacası sistemle ilgili hiç bir şey yapmıyor sıfırlamaya çalışıyorum onu da yapmıyor bir problem var diyor kurtarmadan dünkü haline almayı denedim olmuyor yapmıyor windowsla ilgili hiç bir şey yapamıyorum lütfen yardım edin.
Cmdyi aç
Şu kodları sırası ile yaz (yönetici ac)
SFC /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Çınar Emre AYGİRAY
Görev yöneticisi, kayıt defterini açmaması virüs gibi duruyor. Tarama yaptınız mı sistemde ?
windows defender ile yaptım ama ekstra bir program ile yapmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cmdyi aç
Şu kodları sırası ile yaz (yönetici ac)
SFC /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
cmd yi normal açabiliyorum yönetici olarak açmıyor :D

Top Bottom