Neler Yeni

yardımmm g435 bağlanmıyor

zeuskeydrop

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
317
merhaba g435 aldım geldi şuan dongle ile bğlanıyor ama bluetooth hiçbir şekilde görmüyor mavi ışık yanıp sönüyor ama laptopta görmedi telefonda görmedi

Önce kulaklığı eşleştirme moduna almanız gerekiyor olabilir. Şu an da eşleştiği cihazlara otomatik bağlanma modundadır. Bundan dolayı olabilir. Mesela hızlı yanıp sönerken bulmuyorsa yavaş yanıp sönene kadar bluetooth tuşuna basılı tutabilirsiniz. Ya da kullanım kılavuzunda yazıyordur.

Önce kulaklığı eşleştirme moduna almanız gerekiyor olabilir. Şu an da eşleştiği cihazlara otomatik bağlanma modundadır. Bundan dolayı olabilir. Mesela hızlı yanıp sönerken bulmuyorsa yavaş yanıp sönene kadar bluetooth tuşuna basılı tutabilirsiniz. Ya da kullanım kılavuzunda yazıyordur.
dongleyi çıkarıp denedim olmuyor hiçbir şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hepsini denedim olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,636
Üyeler
173,227
Son üye
ArelAta
Geri