Neler Yeni

Yarın Çaycıda İşe Başlıycam Aşırı Heyecanlyıım

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İlla ki bardak kıracaksın dökeceksin. Patronun sana kızacak ama bunu sakın ezmek olarak algılama. Tamam abi de geç.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
evde oturup napcam en azından para kazanıyım işlemci alıyım seneyede RAM anakart alırım pederin masrafı azaltıyoz işte yapcak bişey yok başka olanağım yok 35 üstü veren bi yer olucağını sanmıyorum burda
1 ayda sen de para yicen en azından 300 sen yesen 700 sana kalıyor.

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Muhammed
evde oturup napcam en azından para kazanıyım işlemci alıyım seneyede RAM anakart alırım pederin masrafı azaltıyoz işte yapcak bişey yok başka olanağım yok 35 üstü veren bi yer olucağını sanmıyorum burda
cadde de su sat daha fazla kazanırsın ( dalga geçmiyorum )

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
1 bardak kaç TL ? tahminen çok değerli bişey değilse kızmaz herhalde
İlk kırdıklarının parasını kesmez. Ben valla 6lı çay bardağını 10 liraya almıştım. Onlara daha ucuz geliyor.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Yaşadığın yer küçük bir ilçe. İş olanağı zaten çok değil. Ha günün 12 saati çalıştıracaksa seni kesinlikle evde otur daha iyi.
Benim abim bilgisayar mühendisliği okuyor aynı zamanda para kazanmak için bir firmaya başvurdu alındı stajyer olarak oturduğu yerden bak bir kere bile iş yaptığını görmedim 2000₺ alıyor bi de arada toplantılar yapıp haftada 1-2 kere biraz kod yazıyor o kadar.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
başka iş bulsam zaman çok daralıyor belkide hiç dayanamıycam direk çıkıcam bilmiyorumda ben dayanırım diye düşünüyorum
Dayanırsın ya. Napıcan okul bitince hayatın boyunca çalışacaksın. Şimdiden kendini alıştır. Ben iki senedir aralıksız çalışıyorum.

VitoScaletta

80+ Gold
Benim abim bilgisayar mühendisliği okuyor aynı zamanda para kazanmak için bir firmaya başvurdu alındı stajyer olarak oturduğu yerden bak bir kere bile iş yaptığını görmedim 2000₺ alıyor bi de arada toplantılar yapıp haftada 1-2 kere biraz kod yazıyor o kadar.
bende yazılımcıyım xd hatta oyun yapıyoruz şuan arkadaş grubumla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dayanırsın ya. Napıcan okul bitince hayatın boyunca çalışacaksın. Şimdiden kendini alıştır. Ben iki senedir aralıksız çalışıyorum.
helal olsun bende çalışıcam artık evde otursan bişey olmuyo zaten tek yaptığım ev fitness

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ne güzel işte.

bende yazılımcıyım xd hatta oyun yapıyoruz şuan arkadaş grubumla

helal olsun bende çalışıcam artık evde otursan bişey olmuyo zaten tek yaptığım ev fitness
Otur otur nereye kadar zaten kardeşim. Türkiye de yaşamak için çalışmak şart. Anne baba bir yere kadar yardım ediyor. Ben iki senedir aileden uzakta tek başıma ev geçindiriyorum. Zor tabi ama napcan işte.

VitoScaletta

80+ Gold
Ne güzel işte.

Otur otur nereye kadar zaten kardeşim. Türkiye de yaşamak için çalışmak şart. Anne baba bir yere kadar yardım ediyor. Ben iki senedir aileden uzakta tek başıma ev geçindiriyorum. Zor tabi ama napcan işte.
helal olsun

Top Bottom