değişiyor hocaya göre hoca keyfine göre yapıyo bizdeMeraktan soruyorum bizim zamanda klasik oluyordu sınavlar sizde nasıl şıklı mı klâsik mı
Sonuç ne oldu , sınav nasıldır 1 2 taktik vermeye çalışmıştım sana.değişiyor hocaya göre hoca keyfine göre yapıyo bizde
hocam sınav saatini değiştirdiler bedenci itiraz etti diye 2 yi yapcaktım sağlama aldım 1 i yaptım 100 aldım glb2 secenegin var
1.secenek konulari bir kagida yaz uzerinde gec butun konularin saat 2 ye kadar calis sonra okula gitdiginde sinifin zeki cocuguyla biraz calis eger zekisen 70 ustu alirsin biraz mallik varsa 50 ustu alirsin
2.secenek simdi yat uyu sabah okulda kopya hazirla (bu secenegi hic onermem yakalnirsan sictin )
son güne gelincemi çare aramaya çalışıyorunuzyarın edebiyat sınavım var hoca konu olarak verdide afedersiniz uyuz bir hoca kendisi hayvan kadar konu var bunlara nasıl çalışıcam bu saatten sonra ne yapabilirim sizce
hoca zor sordu baya da sınavın saati değişti yardımlaşarak yaptık güzeldiSonuç ne oldu , sınav nasıldır 1 2 taktik vermeye çalışmıştım sana.
İnşallah yüksek almışsındır.
evet son güne gelince çare aramaya çalışıyorumson güne gelincemi çare aramaya çalışıyorunuz
kanka konuları bilmiyorsan çalışma bence kafan allak bullak olur dahada sınavda bişey yapamazsınhoca zor sordu baya da sınavın saati değişti yardımlaşarak yaptık güzeldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet son güne gelince çare aramaya çalışıyorum
Full klasik 10 soruMeraktan soruyorum bizim zamanda klasik oluyordu sınavlar sizde nasıl şıklı mı klâsik mı
bitti sınavmesajları okukanka konuları bilmiyorsan çalışma bence kafan allak bullak olur dahada sınavda bişey yapamazsın
nasıl yanibitti sınavmesajları oku
yani bugundu bittinasıl yani