Gecen gida da bitti param benimGıda konusunda coşarız yine bakalım. Teknolojik istemiyorum param kalmıyor
Benim de öyle ama zaten alacağım şeyi ucuza alıyorum. Teknoloji girince anlık hevesle harcıyorumGecen gida da bitti param benim
Gecen yiyecek indirime girdi agirlikli bakalim bu sefer ne olacakBenim de öyle ama zaten alacağım şeyi ucuza alıyorum. Teknoloji girince anlık hevesle harcıyorum
İhtiyaçlarınızı belirleyin ve takipte olun. Ummadığınız anda indirime girer.
Reis kasayı, internet kablosu, üçlü prizi aldım.İhtiyaçlarınızı belirleyin ve takipte olun. Ummadığınız anda indirime girer.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis kasayı, internet kablosu, üçlü prizi aldım.
Monitör, klavye, mouse, kulaklık, mousa pas xl kaldı bunlar indirime girsin yeter.
Mouse ped alınır da klavyeyi nümerik tuş lar olmayan modeli istiyorum yüzde 80 olan herhalde o
Bir gece ansızın gelebiliriz AmazonYağ, şeker, tuz, çay, makarna, yumuşatıcı, salça ve tuvalet kağıdı beklemedeyim.
Bu şartlar altında mı?
Klavye ile birlikte atmamın sebebi o. Eğer 200 TL üzeri yaparsan kargo ücretsiz olur.Mouse ped alınır da klavyeyi nümerik tuş lar olmayan modeli istiyorum yüzde 80 olan herhalde o
Bir gece ansızın gelebiliriz Amazon
Bu şartlar altında mı?
Vallaha artık ben bunları bekliyorum. Teknolojiymiş cartmış curtmuş pek bakmıyor.umBir gece ansızın gelebiliriz Amazon
Knk 1 ay bekleyemem benKlavye ile birlikte atmamın sebebi o. Eğer 200 TL üzeri yaparsan kargo ücretsiz olur.
Ağa bende napim umut fakirin ekmeğidirVallaha artık ben bunları bekliyorum. Teknolojiymiş cartmış curtmuş pek bakmıyor.um