Neler Yeni

Yarın kawga var nasıl savunucağım kendimi ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Yarın maymun kawga olcak teke tek kapışıcaz ama karşımdaki karı sıfatlı sadece yaptığı şey saç çekmek saç çekincede saçlarım acıyo hareketsiz kalıyorum buna nasıl dalabilirim hangi aktikleri yapıcam?

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
ilker yılmaz
güzel bir şapka tak yada bir bere olabilir birde maske tak gaza gelirsin bir de gangsta paradise üff ülke fethedersin

rapstarjustercik

80+ Bronze
Boğazından tut yere yapıştır ayağınıda ayağınla tut yumruğu çak suratına, gerçi burada ne kadar anlatsak da kavga etmeyi bilmiyorsan tecrüben yoksa dayak yememek için kavgaya girme

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boğazından tut yere yapıştır ayağınıda ayağınla tut yumruğu çak suratına, gerçi burada ne kadar anlatsak da kavga etmeyi bilmiyorsan tecrüben yoksa dayak yememek için kavgaya girme
maymun kawga gibi bişey olcak ben boğazını tutana kadar saçımı çekmeye başlar w

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yarın maymun kawga olcak teke tek kapışıcaz ama karşımdaki karı sıfatlı sadece yaptığı şey saç çekmek saç çekincede saçlarım acıyo hareketsiz kalıyorum buna nasıl dalabilirim hangi aktikleri yapıcam?
kanka boynunu tut ve yanlardan hafif sık zaten direkt başını eğmeye çalışıcak ve saçına odaklanamaz ama boğazına dikkat et.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada kavga sebebi nedir hocam merak ettim de?

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Kavga hiçbir şeyi çözmez. Konuşarak halledin ikiniz de rezil duruma düşmeyin. Çok saçmasınız.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,154
Üyeler
164,626
Son üye
ouzkn7
Top Bottom