Neler Yeni

Yarın kawga var nasıl savunucağım kendimi ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Annecik

80+ Bronze
Kombini tuturabilirsen sağ çıkamaz.

Elini savurmadan (dümdüz ve açısız)önce sol sonra sağ kolunla(buruna doğru) yumruk,ardından durmak yok yine yüze bu sefer hafif açılı,kroşe dediğimiz tarzda,sol yumrugunla indiriyorsun.Ardindan sağ kolunla aşağıdan yukarıya doğru (tam çeneye denk getir),aparkat dediğimiz tarzda,vuruyorsun.Tabii bu yumrukları atarken karı gibi değil indirecek şekilde vur.

1v1 demişsin ama arkadaşlarıyla gelecek olursa(kavgaya karışmayacaklarını söylerlerse bile) işleri cirkinlestir pis dövüş,başka türlü kurtulamazsin.Sorun varsa Sor.
bir şey olursa sorumluluk kabul etmiyorum

Kawga hiçbir zaman çözüm olmamıştır ve olmayacaktir.Kawga etmeyin.

rapstarjustercik

80+ Bronze
kanka boynunu tut ve yanlardan hafif sık zaten direkt başını eğmeye çalışıcak ve saçına odaklanamaz ama boğazına dikkat et.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada kavga sebebi nedir hocam merak ettim de?
Kız meselesedir yüzde 99
Gençler hepinizi tebrik ediyorum. Maarifetmiş gibi bir de nasıl kavga edebilir taktik veriyorsunuz. Kavga çözüm değil. Anca akılsızlar kavga eder.
Kavga gerekiyorsa edilmelidir hocam, anlamayan adama ne söylersen söyle hal ve tavırları devam eder.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Kız meselesedir yüzde 99

Kavga gerekiyorsa edilmelidir hocam, anlamayan adama ne söylersen söyle hal ve tavırları devam eder.
Son çare olarak birisi sana saldırdığında kendini savunma amaçlı kavga edebilirsin belki. Onun dışında senin dediğin şey bir çözüm değil. Sorunlar devam eder.

Annecik

80+ Bronze
Kombini tuturabilirsen sağ çıkamaz.

Elini savurmadan (dümdüz ve açısız)önce sol sonra sağ kolunla(buruna doğru) yumruk,ardından durmak yok yine yüze bu sefer hafif açılı,kroşe dediğimiz tarzda,sol yumrugunla indiriyorsun.Ardindan sağ kolunla aşağıdan yukarıya doğru (tam çeneye denk getir),aparkat dediğimiz tarzda,vuruyorsun.Tabii bu yumrukları atarken karı gibi değil indirecek şekilde vur.

1v1 demişsin ama arkadaşlarıyla gelecek olursa(kavgaya karışmayacaklarını söylerlerse bile) işleri cirkinlestir pis dövüş,başka türlü kurtulamazsin.Sorun varsa Sor.
bir şey olursa sorumluluk kabul etmiyorum

Kawga hiçbir zaman çözüm olmamıştır ve olmayacaktir.Kawga etmeyin.
Konbinin videosu sadece savunma hareketi yerine yumruk.

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
kanka boynunu tut ve yanlardan hafif sık zaten direkt başını eğmeye çalışıcak ve saçına odaklanamaz ama boğazına dikkat et.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada kavga sebebi nedir hocam merak ettim de?
arkla takılıyoduk ark ona çarptı ark a vurcaktı küfür ettim kime sataşıyon sen o flaan dedim yarın vs çağırdı

rapstarjustercik

80+ Bronze
Son çare olarak birisi sana saldırdığında kendini savunma amaçlı kavga edebilirsin belki. Onun dışında senin dediğin şey bir çözüm değil. Sorunlar devam eder.
Bir ara 7.sınıfta ucube 8.sınıf bana sebepsiz çelme takmıştı bende niye taktın dedim sanane lan deyip anneme küfür etti bende ona küfür ettim yukarı çıkarken baktım söyleniyor ana avrat söverek girdim kızlar falan vardı koridorda yanımda zoruma gitti, döner dönmez hayatımın ilk yumruğunu attım sonra kavga oldu tüm okul bizim koridora toplandı kızlar bana bakıyordu çok hawlı oldum (!) Bu arada ben bunu niye sana anlattım daha da sinirlenecen şimdi. Fakat kral bence sadece biri saldırdığında değil de bir ortamda gururunu kıracak hareket yaptığında da kavgaya başvurulmalı, barış her şeyi çözseydi Britinya kurulmazdı.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom