ben aşırı rahat girdim sınava 380 almıstım geçen seneArkadaşlar yarın LGS'ye gireceğim ve çok stres olmaya başladım, matematiği Hiç yapamıyorum 5 net yapsam havalara uçacağım O derece yani Ama diğer derslerim gayet iyi kurtarırsam zaten diğer derslerden kurtaracağım hedefim 380 ile 400 arası bir puan ama çok stresliyim sizce yapabilir miyim tavsiyeleriniz var mı?
Matematikte naptınız?ben aşırı rahat girdim sınava 380 almıstım geçen sene
Puan kaçtı?rahat takıl.bende geçen sene girdim.sınavdan çıktıktan sonraki rahatlık yokmu,açıkcası bu rahatlıgı yaşamak için tekrar sınava girebilirim.
Bence strese gerek yok. Eğer yapamazsan bile dünyanın sonu değil. Baskıcı bir ailen olsa bile 4 gün bağırır kızar sonra unuturlar.Arkadaşlar yarın LGS'ye gireceğim ve çok stres olmaya başladım, matematiği Hiç yapamıyorum 5 net yapsam havalara uçacağım O derece yani Ama diğer derslerim gayet iyi kurtarırsam zaten diğer derslerden kurtaracağım hedefim 380 ile 400 arası bir puan ama çok stresliyim sizce yapabilir miyim tavsiyeleriniz var mı?
Çok iyi bi örnekRahat takıl boş ver.
Ne denebilir ki? Çalışan adam zaten stressiz olur.Çok iyi bi örnek
altı üstü bir sınav nedir bu stres anlamıyorum biraz rahat ol.Arkadaşlar yarın LGS'ye gireceğim ve çok stres olmaya başladım, matematiği Hiç yapamıyorum 5 net yapsam havalara uçacağım O derece yani Ama diğer derslerim gayet iyi kurtarırsam zaten diğer derslerden kurtaracağım hedefim 380 ile 400 arası bir puan ama çok stresliyim sizce yapabilir miyim tavsiyeleriniz var mı?