Hocam bahane bulursunuzda sınavlara bahane geçmez.Herkeze merhaba bu konu biraz saçma gelicek ama 8.sinifa gidiyorum ve çoğu canlı derse katılmadım anlamıyorum diye yarın öğretmenler neden katılmadın diyeceğini bildiğim için sizce nasıl bir bahane bulabilirim ?
Aga dershane falan gitmiyorum kiÖzel ders + Dershaneden zaman bulamadım de
Yalan parayla değil, söyleyebilirsin bence.Aga dershane falan gitmiyorum ki
Gitmek zorunlu değil diye biliyorum.Herkeze merhaba bu konu biraz saçma gelicek ama 8.sinifa gidiyorum ve çoğu canlı derse katılmadım anlamıyorum diye yarın öğretmenler neden katılmadın diyeceğini bildiğim için sizce nasıl bir bahane bulabilirim ?
İnternetim leşHerkeze merhaba bu konu biraz saçma gelicek ama 8.sinifa gidiyorum ve çoğu canlı derse katılmadım anlamıyorum diye yarın öğretmenler neden katılmadın diyeceğini bildiğim için sizce nasıl bir bahane bulabilirim ?
Zaten online derste koyacaklar aynı zamanda diye biliyorum ben çünkü bir çok kişi gitmek istemiyordurHerkeze merhaba bu konu biraz saçma gelicek ama 8.sinifa gidiyorum ve çoğu canlı derse katılmadım anlamıyorum diye yarın öğretmenler neden katılmadın diyeceğini bildiğim için sizce nasıl bir bahane bulabilirim ?
YALAN söyle kankaAga dershane falan gitmiyorum ki
Hocam benim pc çok kötu ders dinlenmiyordu sürekli donuyordu bende o saatlerde daha verimli olmasi için ders çaliştim deHerkeze merhaba bu konu biraz saçma gelicek ama 8.sinifa gidiyorum ve çoğu canlı derse katılmadım anlamıyorum diye yarın öğretmenler neden katılmadın diyeceğini bildiğim için sizce nasıl bir bahane bulabilirim ?