- En İyi Cevap
- 98
Dahası
Sanırım optimizasyonunda sorun var sürekli FPS 18'e düşüyor ve bir süre o civarda kalıyor. Ayrıca T300 ile kullandım ve hissiyatı hiç beğenmedim. Kontrolü çok zor.
Optime sorunu yok sadece loading sistemi yok oyunda sizi direk doku paketleri yüklenirken oyunun içine atıyor. 20 saniye sonra fps düzeliyor.Sanırım optimizasyonunda sorun var sürekli FPS 18'e düşüyor ve bir süre o civarda kalıyor. Ayrıca T300 ile kullandım ve hissiyatı hiç beğenmedim. Kontrolü çok zor.
Online yarış seçeneği var mı?Güzel oyun kanka ben şuan oynuyorum sadece 3 pist varmış tek eksiği bu.
Maalesef yok.Online yarış seçeneği var mı?
Arkadaşlarla oynamak iyi olur.
Yok başlangıçta değil. Pistin rastgele yerlerinde söylediğim gibi 18 fpslere düşüyor ve o şekilde devam ediyor. Biraz sürdükten sonra düzeliyor. Diğer tur aynı yerde yine aynı şey oluyor. Dolayısıyla oynamak mümkün olmuyor.Optime sorunu yok sadece loading sistemi yok oyunda sizi direk doku paketleri yüklenirken oyunun içine atıyor. 20 saniye sonra fps düzeliyor.
Steam key değil mi hocamHayırlı olsun e-postana özel link gelecek oradan keye ulaşabilirsin.
Hocam aldım ama gelmedi key maili kontrol ediyorum gelen giden yok nasıl alıyoruz keyi20 liraya böyle güzel oyun görmedim ben kaçırmayın. Hani çocukken karting arabalarına binmek isterdik ama binemezdik bu oyun ile içinizde kalan ukteyi tamamlayabilirsiniz. Oyun o kadar gerçekçi ki sanki çocukluğa dönmüş karting arabası sürüyormuşuz hissi veriyor. Oyun diğer key sitelerinde 180 ile 250 lira arasında gidiyor. Steam fiyatını sormayın 25 dolar. Voidu böyle bir güzellik yapmışken herkes yararlansın kesinlikle kütüphanenizde olmayı hak eden bir oyun kendisi.
Önemli bilgi: Oyunun key'i e-posta adresinize özel linkten geliyor. Gelen linke tıklayıp quiz toplama testini geçip keyinize ulaşabilirsiniz. Voidu'ya e-posta adresinizi doğru girdiğinizden emin olun sonra destekle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.
Gameplay:KartKraft
www.voidu.com
Hocam aldım ama gelmedi key maili kontrol ediyorum gelen giden yok nasıl alıyoruz keyi
Evet hocam işlem başarılı ödeme işlemi yazıyorKey sent yazınca key gelmiş oluyor siteden kontrol edin. 1-2 gün içinde geliyor. Büyük ihtimalle şuanda payment completed (ödeme alındı) aşamasındasınızdır.