Yaş 16 nasıl boyumu uzatabilirim (167)

erica

80+
Reaksiyon skoru
14
selam beyler 16 yasındayım boyum 167 benım yasıtlarım genelı 175 uzerı cok muzdarıbım resıt olmama az kaldı hanı boyumu uzatabılecek onerınız var mı D vitamini önermişlerdi bi ara Basketbol vs oyna demişlerdi sanayide calisiyorum vaktım olmuyor.

bendede aynı reis doktorlar ile görüştüm bu saatten sonra D değil X vitaminide alsan olacağından sapmaz diyor.

selam beyler 16 yasındayım boyum 167 benım yasıtlarım genelı 175 uzerı cok muzdarıbım resıt olmama az kaldı hanı boyumu uzatabılecek onerınız var mı D vitamini önermişlerdi bi ara Basketbol vs oyna demişlerdi sanayide calisiyorum vaktım olmuyor.
erkekler 21 yaşına kadar uzayabiliyor vitaminlerini tam tut sigara alkolu kes gece 10 dan sonra ayakta kalma yüksek protein al. keçiboynuzu kuruyemiş tüket. bir de vaktin olursa hastaneden endokrin bölümünden epifiz plaklarına baktır, kapandıysa uzamazsın açıksa uzarsın.

kendi kendine uzar aile bireylerin uzun mu eğer uzunlarsa kafana takma fakat nenenlerden veya dedenlerden biri kısa ise sende kısa kalabilirsin eğer daha hızlı boy atmak istiyorsanız doktora görünün düzenli uyuyun

Ailen Kısa İse Genetiktir Yapcak Bir Şey Yok

anana babana bağlı biraz onların gençliğinde nasılsa sende öyle olursun

erkekler 21 yaşına kadar uzayabiliyor vitaminlerini tam tut sigara alkolu kes gece 10 dan sonra ayakta kalma yüksek protein al. keçiboynuzu kuruyemiş tüket. bir de vaktin olursa hastaneden endokrin bölümünden epifiz plaklarına baktır, kapandıysa uzamazsın açıksa uzarsın.
Sigara alkol boy gelişimini etkiler mi bende ikiside varda yaşım 17,boyumda 1.70

Geri