Yaşadığım çok garip bi olay

pentiti

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,333
Şimdi dc de biriyle mining hakkında konuşuyordum tamam mı adam hiç bir şeyi araştırmamış yani hatta 2012 model laptop da RTX 2060 Tİ kullanıyormuş şu harici olarak hani takmalar varya o şekilde kablo bağlayıp falan RTX 2060 Tİ ekran kartıyla adam şu malum uygulamalardan (crypto tab) mining yapıyormuş adam olayın ciddiyetinin farkında değil konuşurken adam dur ekran kartı alev alıyor duman çıkıyor lan dedi sonra artık yeniden mi başlatmış miningimi kapatmış ne ben de dedim kaç derece kartın dedim adam işlemci 100 derece kart 120 derece dedi gerçekten gülsemmi ağlasammı bilemedim yani çok garip olduğu için paylaşmak istedim adam napmaya çalışıyor anlamadım ki işlemcisi intel pentium muş bu işlemci ile "RTX 2060 Tİ" ekran kartı birde ilk "çıktığında" almış kartı, büyük ihtimal adam trolldür belki ama hiç de öyle gelmedi klasik şu araştırmadan mining yapmaya çalışıp oha mining para kazanma oturduğun yerden para kazan şeylerini görmüş herhalde. İşin diğer tarafı RTX 2060 ti diye bir kart yok olayın garipliğinden böyle bir şeyi unutmuşum.

Son düzenleme:
RTX 2060 Ti yeni mi çıktı xd

tmm işte adam ne anlatmaya çalışıyor anlamadım ki ne dio olm bu

Şimdi dc de biriyle mining hakkında konuşuyordum tamam mı adam hiç bir şeyi araştırmamış yani hatta 2012 model laptop da RTX 2060 Tİ kullanıyormuş şu harici olarak hani takmalar varya o şekilde kablo bağlayıp falan RTX 2060 Tİ ekran kartıyla adam şu malum uygulamalardan (crypto tab) mining yapıyormuş adam olayın ciddiyetinin farkında değil konuşurken adam dur ekran kartı alev alıyor duman çıkıyor lan dedi sonra artık yeniden mi başlatmış miningimi kapatmış ne ben de dedim kaç derece kartın dedim adam işlemci 100 derece kart 120 derece dedi gerçekten gülsemmi ağlasammı bilemedim siz siz olun böyle işlere araştırmadan girmeyin yani çok garip olduğu için paylaşmak istedim adam napmaya çalışıyor anlamadım ki işlemcisi intel pentium muş bu işlemci ile "RTX 2060 Tİ" ekran kartı birde ilk çıktığında almış kartı, büyük ihtimal adam trolldür belki ama hiç de öyle gelmedi klasik şu araştırmadan mining yapmaya çalışıp oha mining para kazanma oturduğun yerden para kazan şeylerini görmüş herhalde. İşin diğer tarafı RTX 2060 ti diye bir kart yok olayın garipliğinden böyle bir şeyi unutmuşum.
moruk bu konuda çok bilgiliyim, hepinizi yenerim, havalıyım.

Troll ve kurgu işine araştırmadan girmeyeceksin kardeş!!

2060 ti yok hocam bence de iyi araştırmadan bilgi vermeye çalışmayalım 🙃

Ben de 3060 super ile kazıyorum :cool:

Ben de 2060Ti ile kazıyorum 98MH veriyor 130 derece kart sorun yok şuan (!)

3x 4090 Super Var , Benden Daha İyisi Var Mı :cool:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,825
Üyeler
189,330
Son üye
kıngkong*****
Geri