Neler Yeni

Çözüldü✓ Yasal Uyarı IMEI Mesajı

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
amazon müşteri hizmetleriyle konuştum bir sorun olmadığını söylediler fakat dediğiniz gibi mesaj niye geldi diye sorguluyorum yani işten yeni geldim yorgun yorgun bir de bununla uğraşıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

dediğiniz gibi arkadaşa ithalat yoluyla kaydedilen IMEI yazılmış farkı ne acaba
İmalat yolu ile kayıt TR de üretilen cihazlarda yazıyormuş başka forum sitesinde gördüm ama tam net bilgim yok sorun çıkacağını düşünmüyorum.

Samsung pass ve secure folder çalışıyor mu peki cihazın

Rochroa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes Çelik
İmalat yolu ile kayıt TR de üretilen cihazlarda yazıyormuş başka forum sitesinde gördüm ama tam net bilgim yok sorun çıkacağını düşünmüyorum.

Samsung pass ve secure folder çalışıyor mu peki cihazın
çalışıyor mu dan kastın uygulamaya girmesi midir hocam?

SeryXS

80+ Bronze

Burdan kaydetmen lazım sanırım

pedere amazon üzerinden Samsung A34 128GB telefon aldım bir kaç ay önce, bugün bu mesaj geldi bilgisi olan biri aydınlatabilir mi ne yapmam gerek?

Alıntıyı görüntüle
Hattını yd cihazına vs taktiysan zamanında şayet o cihaza IMEI atilmadiysa bu şekilde sana mesaj geliyor aynı durum başıma geldi :) sorun yok cihazın tr cihazı senin

Rochroa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes Çelik
Hattını yd cihazına vs taktiysan zamanında şayet o cihaza IMEI atilmadiysa bu şekilde sana mesaj geliyor aynı durum başıma geldi :) sorun yok cihazın tr cihazı senin
anlıyorum hocam kardeşimin telefonu yd olması lazım ona takmış olabilir muhtemelen
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet hattında problem vardı değiştirmeden önce sorunun kaynağını bulmak için farklı bir cihaza takmış dediğiniz gibi teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Top Bottom