Çözüldü✓ Yasal Uyarı IMEI Mesajı

amazon müşteri hizmetleriyle konuştum bir sorun olmadığını söylediler fakat dediğiniz gibi mesaj niye geldi diye sorguluyorum yani işten yeni geldim yorgun yorgun bir de bununla uğraşıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dediğiniz gibi arkadaşa ithalat yoluyla kaydedilen IMEI yazılmış farkı ne acaba
İmalat yolu ile kayıt TR de üretilen cihazlarda yazıyormuş başka forum sitesinde gördüm ama tam net bilgim yok sorun çıkacağını düşünmüyorum.

Samsung pass ve secure folder çalışıyor mu peki cihazın

İmalat yolu ile kayıt TR de üretilen cihazlarda yazıyormuş başka forum sitesinde gördüm ama tam net bilgim yok sorun çıkacağını düşünmüyorum.

Samsung pass ve secure folder çalışıyor mu peki cihazın
çalışıyor mu dan kastın uygulamaya girmesi midir hocam?

Burdan kaydetmen lazım sanırım

pedere amazon üzerinden Samsung A34 128GB telefon aldım bir kaç ay önce, bugün bu mesaj geldi bilgisi olan biri aydınlatabilir mi ne yapmam gerek?

Alıntıyı görüntüle
Hattını yd cihazına vs taktiysan zamanında şayet o cihaza IMEI atilmadiysa bu şekilde sana mesaj geliyor aynı durum başıma geldi :) sorun yok cihazın tr cihazı senin

Hattını yd cihazına vs taktiysan zamanında şayet o cihaza IMEI atilmadiysa bu şekilde sana mesaj geliyor aynı durum başıma geldi :) sorun yok cihazın tr cihazı senin
anlıyorum hocam kardeşimin telefonu yd olması lazım ona takmış olabilir muhtemelen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet hattında problem vardı değiştirmeden önce sorunun kaynağını bulmak için farklı bir cihaza takmış dediğiniz gibi teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,109
Üyeler
173,763
Son üye
senX
Geri