Neler Yeni

Yaşamak için bir sebep?

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
valla yok ya tek hayalim trafik polisi olup kendimi geçindirmek birazda ceza yazma k istediğim herşeyi aldıktan sonra ölsem de yeter

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Dostum bir de bu biraz senin bileceğin iş. Herkes kendine göre cevaplar ama asıl konu senin için sensin. Nasıl bir hayat yaşıyorsun dini görüşün nasıl bilemeyiz intihara meyilli bir bireysen görüş açını değistirmeye ve birde psikoloğa görünmeye çalış. Sosyalleş arkadaş edin gibi saçma sapan öneriler vermeyeceğim çünkü olayın içindeyim ve bunları yaşamanın sebeplerinin büyük bir kısmı sosyal hayatının zayıf olmasından kaynaklıdır.

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Ömer
Şimdi şöyle dostum, elinde bir hayat var ve inancın ne bilmiyorum ama öldükten sonra ne olacağı belirsiz, cennet cehennem de olabilir hiçlikte olabilir yeniden farklı kişi olarak dünyaya gelme de olabilir bilemiyoruz, burada mantıklı olan elimizdeki varlıkları değerlendirmek olacaktır. Bir hayatımız var ve bu hayata istediğin gibi yön verebilirsin ister hırsız olursun gaspçı olursun, ister hap çeken ayyaş gezen olursun, ister bir işte çalışıp basit yaşarsın, ister otostopla dünya gezersin, ister çok para kazanmaya uğraşırsın, ister kampçı olursun, ister müzisyen olursun tamamen ilgi alanına göre değişir ve bunlar say say bitmez, yani bir araba sürüyorsun ve gaz pedalıda fren pedalıda, direksiyonda senin kontrolünde sende istersen gidersin keşfedersin gelişirsin ister durur inersin bu serüven biter, birde hayatta acılarla karşılaştığımızda aklımıza hep bu soru gelir neden uğraşıyoruz diye, ben hayatı survival oyunlara benzetiyorum, ellerimizle kazıyarak birşeyler elde ettik ve zamanla güçleniyoruz, ama istersek gelişmemeye devam edebiliriz, yani yine kontrol bizde oluyor senin kontrolün sende oluyor, ben bundan 1 yıl önce bilgisayar oyna okula git eve gel yat temposundaydım şuan oyunları azalttım bilgisayarı farklı amaçlar için kendimi geliştirmek için kullanıyorum, hobiler edindim sevdiğim müzik aletlerini alıcam, devletin ücretsiz kurslarına gidiyorum, kitap okuyorum, spor yapıyorum hayata anlam katıyorum ama aralarında en önemlisi kendini geliştirmek, kişisel gelişim kitaplarını her insan okuması gerek, ayrıca yaşama sebebini sorguluyorsan felsefe kitaplarıda sana yakın gelebilir, istediğini yapmakta özgürsün dostum...

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yok .

Daha önce buna benzer bir konu açmıştım. Ben şahsen bir sebep göremiyorum.

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Hezekiel
soru başlıkta
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim açımdan merak
Büyük ideallere ulaşıp kısmen de olsa ölümsüzlüğü yakalamak için yaşamalıyız.

Bozkurt58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Sivaslı
İlgilendiği Kategoriler
Yoğk
No time,More aim (Zaman yok,Hedef çok)
MİLLET KALKIN Bİ YÜZÜNÜZÜ YIKAYIN NE BU ÜMİTSİZLİK HAYAT DEVAM EDİYOR ALOOO

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Hezekiel
soru başlıkta

benim açımdan merak
bir tek iyimserler intihar eder; artık iyimser olamayan iyimserler... diğerlerinin, hiçbir yaşama nedenleri olmadığına göre, niçin bir ölme nedenleri olsun ki?
●Emil Cioran

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
erhan
soru başlıkta

benim açımdan merak
Bulunduğun durum, ortam, imkanlar ne olursa olsun, sağlıklı olduğun sürece bir bardak çay ile mutlu olmayı biliyorsan, zaten hayatın, günün sonunda elbet biraz daha konforlu hale gelip, daha iyi bir yerde olabileceksin. Kendi imkanların yettiği sürece elindekiyle mutlu olamazsan, yaşamanın zaten bir anlamı yok. Bireysel olarak konuşuyorum.

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Yaşıyor olman. Fazla cesur değilsen intiharda edemezsin, merak etme.

DaffyGraphic

80+ Silver
soru başlıkta

benim açımdan merak
Valla işimi kurmam, ileride çocuklarım olması, onlara iyi hayat yaşatmam, mutlu bir aile hayatı yaşamam falan yani yaşatacağıma inanıyorum ben, kendime güveniyorum, çok sebebim var ya Allaha şükür.

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Evren avcı
aslında 1 kelime var 2 harfli ama söylemem ban yememe neden olabilir.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Bi sebebi yok boşa geldik boşa ölüces bu uyduruk hayatı yaşamak için nasıl bi kötülük yapmışım acaba da bu bedeli çekiorum mutlu olamıycaksam neden mutluluğu arayıp kendimi mutsuz ediorum kaybolup gitmek çözüm deil ama inanmakta çözüm deil inanıp kendini kandırıcağına hep yorgun kal ve bu gri tona hapsol boş ver boşa yaşıoz ztn bir gün elbet nolucanı hepimiz görüces

Madem yaratan vicdanlı neden suçsuz kullarıda acı çekior zalim tarafı da var vicdanlı tarafıda insanlar cıvıdı artık ve bizde yaradanın zalim tarafını görüyoruz

Top Bottom