Neler Yeni

Yaşasın sonunda ekran gelmiyor

pentiti

80+ Silver
Arkadaşlar aylardır bekleeiğim an geldi. İnşallah ekran kartından dolayıdır. Bıktım bu karttan. Gerçi bozulduysa kart bulamıcam ama neyse. Ben pc yi kapatmıştım. Sonra discord da bir şey yapmayı unuttuğum aklıma geldi tekrar açıcaktım ama pc yi kapanıyodu hala pc. Kapanırken garip bir ekran geldi sarı garip böyle sonra pc kapandı işte. Tekrar açtım ve ekran ilk önce ekteki gibi oldu sonra siyah ekran oldu görüntü gelmiyordu. Neyse kapatıp açiyim düzelir dedim düzeldi de. Ondan sonra girdim pc ye açtım discordu. Gene ekran siyah oldu.

Ekran Kartı: Msi Gaming X RX 480.

Ekler

• 20210312_003606.jpg
    20210312_003606.jpg
    619.5 KB · Hit: 69

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN
Arkadaşlar aylardır bekleeiğim an geldi. İnşallah ekran kartından dolayıdır. Bıktım bu karttan. Gerçi bozulduysa kart bulamıcam amq neyse. Ben pc yi kapatmıştım. Sonra discord da bir şey yapmayı unuttuğum aklıma geldi tekrar açıcaktım ama pc yi kapanıyodu hala pc. Kapanırken garip bir ekran geldi sarı garip böyle sonra pc kapandı işte. Tekrar açtım ve ekran ilk önce ekteki gibi oldu sonra siyah ekran oldu görüntü gelmiyordu. Neyse kapatıp açiyim düzelir dedim düzeldi de. Ondan sonra girdim pc ye açtım discordu. Gene ekran siyah oldu.

metni bir gözden geçirin aman ban yemeyin

akan

80+ Bronze
RX 480’inin bozulmasına sevinen ilk insan. Keşke benimde RX 480’im olsa da bozulması için dua etsem. 😢

pentiti

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

-CrawL

80+ Gold
Arkadaşlar aylardır bekleeiğim an geldi. İnşallah ekran kartından dolayıdır. Bıktım bu karttan. Gerçi bozulduysa kart bulamıcam ama neyse. Ben pc yi kapatmıştım. Sonra discord da bir şey yapmayı unuttuğum aklıma geldi tekrar açıcaktım ama pc yi kapanıyodu hala pc. Kapanırken garip bir ekran geldi sarı garip böyle sonra pc kapandı işte. Tekrar açtım ve ekran ilk önce ekteki gibi oldu sonra siyah ekran oldu görüntü gelmiyordu. Neyse kapatıp açiyim düzelir dedim düzeldi de. Ondan sonra girdim pc ye açtım discordu. Gene ekran siyah oldu.

bendede rx570 var sendekı ekrandaki görüntünün benzeri oluyordu ama kareler rengarenk ve masaüstünün bi kısmı gözüküyordu. Pc yi açarken nadiren oluyordu. Sisstem donup görüntü gidip kendine restart atıyordu. Sonra format attım yeni driver kurdum. Düzeldi.

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN
Top Bottom