Arkadaşım yokArkadaşlarınla gir veya faceit gir, ayrıca hiç utanma infonu ver geç dalga geçenleri mutele.
Ben onların seviyesine düşeceğimi sanmıyorumBir gün büyüyeceksin ve dalga geçme sırası sana gelecek. Üzülme.
Biraz değişik bir çözüm yoluBana da yapıyorlardı sonra sövüs grubuna katıldıwm bir daha yabamadılar ama sen yabma
yaşın küçük diye sana bunu yapanlar utansın , sen kardeşim aç mikrofonu canavar gibi oyna elini ayağını öperlerArkadaşlar 14 yaşındayım ve sesim halen daha oturmadı. Cs go oynuyorum lem elosuna geldim ama hala mik basmaya gönlüm el vermiyor. Mik basmazsam info veremiyorum ve maçı yüksek ihtimal kaybediyoruz. Arkadaşım olmadığı için takım da bulamıyorum. Bu durumda ne yapmalıyım, oyundan hiç zevk alamıyorum.
Seni sadece sesin yüzünden dışlayanların sana oyunda bile faydası olmaz. Hiç kafana takma. Sen iyi insanlar bul iyi insan ol gerisini düşünme oyundan da zevk almaya bak.Arkadaşlar 14 yaşındayım ve sesim halen daha oturmadı. Cs go oynuyorum lem elosuna geldim ama hala mik basmaya gönlüm el vermiyor. Mik basmazsam info veremiyorum ve maçı yüksek ihtimal kaybediyoruz. Arkadaşım olmadığı için takım da bulamıyorum. Bu durumda ne yapmalıyım, oyundan hiç zevk alamıyorum.
evet sakın yapma mute atsan çözülmüyor mu yada arkadaşın yok mu beraber girebileceğin ?Ben onların seviyesine düşeceğimi sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biraz değişik bir çözüm yolu
Allah kurtarsınArkadaşım yok. Mute atsam maçı alması acayip zorlaşıyor.