valorant olsa sunucu değiştir diyeceğim dalga geçene mvp sen benden büyüksün oynıyamıyorsun deArkadaşlar 14 yaşındayım ve sesim halen daha oturmadı. Cs go oynuyorum lem elosuna geldim ama hala mik basmaya gönlüm el vermiyor. Mik basmazsam info veremiyorum ve maçı yüksek ihtimal kaybediyoruz. Arkadaşım olmadığı için takım da bulamıyorum. Bu durumda ne yapmalıyım, oyundan hiç zevk alamıyorum.
ben 14 yaşındayım sesim tam oturdu ama bu yaşıma kadar edilmeyen hakaret kalmadıGelde beni takımdan atanlara söyle bunu.
Gerçekten çok kötü bir durumArkadaşlar 14 yaşındayım ve sesim halen daha oturmadı. Cs go oynuyorum lem elosuna geldim ama hala mik basmaya gönlüm el vermiyor. Mik basmazsam info veremiyorum ve maçı yüksek ihtimal kaybediyoruz. Arkadaşım olmadığı için takım da bulamıyorum. Bu durumda ne yapmalıyım, oyundan hiç zevk alamıyorum.
Bugünde saçma sapan yorum okumadan forumdan çıkmıcaz çok şükür. Sayende.Niye utanıyorsun ki asıl yaşı büyük olanlarin çekinmesi lazım kaç yaşlarına gelmişler oyun oynuyorlar sen daha çocuksun oyun oynama çağındasin burda yanlış anlaşılmak istemem büyükler oyun oynamamali demiyorum ama önceliği oyun olmaz
utanacak ne var unslostun ekıptede bir çocuk vardı ismi aklıma gelmiyor çocuk rahatsız olmasına rağmen maşallahı var çok iyi oynuyor. senınde rankın iyimiş yaşına gore daha iyi yerlere gelirsin inşallah.Arkadaşlar 14 yaşındayım ve sesim halen daha oturmadı. Cs go oynuyorum lem elosuna geldim ama hala mik basmaya gönlüm el vermiyor. Mik basmazsam info veremiyorum ve maçı yüksek ihtimal kaybediyoruz. Arkadaşım olmadığı için takım da bulamıyorum. Bu durumda ne yapmalıyım, oyundan hiç zevk alamıyorum.
Dc den arkadaşlıklar edin kanallarda elraen vbArkadaşlar 14 yaşındayım ve sesim halen daha oturmadı. Cs go oynuyorum lem elosuna geldim ama hala mik basmaya gönlüm el vermiyor. Mik basmazsam info veremiyorum ve maçı yüksek ihtimal kaybediyoruz. Arkadaşım olmadığı için takım da bulamıyorum. Bu durumda ne yapmalıyım, oyundan hiç zevk alamıyorum.