olursunNe kadar olurum 190 olurumuyum
Olursun herhalde ben senin yaşındayken boyum 1.68 - 1.69 falan dı bi de bana uzun derlerdi15 yaşındayım 1.85 boyum var sizce yaşına göre uzunmu kısamı
1.90 civarı olurmuyum
Kısa hocam var mı başka sorunuz?15 yaşındayım 1.85 boyum var sizce yaşına göre uzunmu kısamı
1.90 civarı olurmuyum
Yok lan. Vücut yaparsan iyi ki bu boyu Allah nasip etmiş diyorsun. Benim boy 188190 olunca keşke 185'de kalsaydım diyeceksin. Olursun muhtemelen.
Bir çok şey sana alçak gelmeye başlayınca beziyorsun bir saatten sonra, şahsen ben dolmuş tavanlarına kafa atmaktan, 150 insanları duymak için eğilmekten (maskeyle kalabalık yerde hiç anlaşılmıyor) okul sıralarında en arkaya düşmekten, kapı eşiklerine ve düşük tabelalara çarpmaktan bıktım.Yok lan. Vücut yaparsan iyi ki bu boyu Allah nasip etmiş diyorsun. Benim boy 188
Bu sıkıntılar sana özel. Dolmuşta kafamı vurduğum tek yer kapı. Bazen dalgınlığıma geliyor hem inerken hem binerken çarpıyorum.Bir çok şey sana alçak gelmeye başlayınca beziyorsun bir saatten sonra, şahsen ben dolmuş tavanlarına kafa atmaktan, 150 insanları duymak için eğilmekten (maskeyle kalabalık yerde hiç anlaşılmıyor) okul sıralarında en arkaya düşmekten, kapı eşiklerine ve düşük tabelalara çarpmaktan bıktım.