Neler Yeni

Yaşıma göre boyun iyi mi?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Bu sıkıntılar sana özel. Dolmuşta kafamı vurduğum tek yer kapı. Bazen dalgınlığıma geliyor hem inerken hem binerken çarpıyorum.
Düşük boylu insanları duymada problem yaşamıyorum çevrem çok kısa değil. Gözlerim müsait olmadığı için hiç en arkaya geçmedim. Fix 3.sıra.
Tabelaya çarpmak tamamen senin sakarlığın.
Tabelalar konusunda haklısın :D
Çevrenin uzun olması da senin şansın. Ne yazık ki benim çevremde maks 180 insan var onlar da 10 parmağımı geçmez.
E yine 3. sırada oturman senin özel durumuna bağlı, dolmuşlar için de ben dik duramıyorum sığmıyorum ciddiyim kambur durmaya çalışıyorum olmuyor mecbur kafayı 45 derece eğmek zorunda kalıyorum.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
ben dik duramıyorum sığmıyorum ciddiyim kambur durmaya çalışıyorum olmuyor mecbur kafayı 45 derece eğmek zorunda kalıyorum.
Nasıl dolmuşlar lan öyle. Portatif cüce edişın mı?
evrenin uzun olması da senin şansı
Uzun değiller ki. Ama kısa da değiller
Tm işte yeter. Duymuyorsan ya o bağırmıyor ya senin kulaklar sıkıntılı

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Nasıl dolmuşlar lan öyle. Portatif cüce edişın mı?

Uzun değiller ki. Ama kısa da değiller

Tm işte yeter. Duymuyorsan ya o bağırmıyor ya senin kulaklar sıkıntılı
Bağırmadığından ya.
yok bak atayım hatta dolmuşu 1dk.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sıkıntılar sana özel. Dolmuşta kafamı vurduğum tek yer kapı. Bazen dalgınlığıma geliyor hem inerken hem binerken çarpıyorum.
Düşük boylu insanları duymada problem yaşamıyorum çevrem çok kısa değil. Gözlerim müsait olmadığı için hiç en arkaya geçmedim. Fix 3.sıra.
Tabelaya çarpmak tamamen senin sakarlığın.
1643753957883.png

Tabelalar konusunda haklısın :D
Çevrenin uzun olması da senin şansın. Ne yazık ki benim çevremde maks 180 insan var onlar da 10 parmağımı geçmez.
E yine 3. sırada oturman senin özel durumuna bağlı, dolmuşlar için de ben dik duramıyorum sığmıyorum ciddiyim kambur durmaya çalışıyorum olmuyor mecbur kafayı 45 derece eğmek zorunda kalıyorum.
boyunuz nedir ben 14 yaşındayım 186 yım tabelalara vurmak cidden bezdiriyor adamı

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........

BeKo'O

80+ Silver
Bir çok şey sana alçak gelmeye başlayınca beziyorsun bir saatten sonra, şahsen ben dolmuş tavanlarına kafa atmaktan, 150 insanları duymak için eğilmekten (maskeyle kalabalık yerde hiç anlaşılmıyor) okul sıralarında en arkaya düşmekten, kapı eşiklerine ve düşük tabelalara çarpmaktan bıktım.
Ben de uzun biri olarak dediklerinden hep şikayet ederim ama hepte iyi hissederim ve iyiki uzun boyluyum derim. Uzun olmak gerçekten iyi ya

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Evet iyi

Uzarsın mesela ben 14 yaşında 190ım hala uzamaya devam ediyorum uzama bitince 2m hatta daha fazlası olabilirim ama senin boyun iyi gibi ortalamadan uzunsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir çok şey sana alçak gelmeye başlayınca beziyorsun bir saatten sonra, şahsen ben dolmuş tavanlarına kafa atmaktan, 150 insanları duymak için eğilmekten (maskeyle kalabalık yerde hiç anlaşılmıyor) okul sıralarında en arkaya düşmekten, kapı eşiklerine ve düşük tabelalara çarpmaktan bıktım.
+++

Top Bottom