Neler Yeni

Yaşlı kişi için TV önerisi

Pikaachu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yunus
Kanka benim de annem yaşlı smart aldım kendisine interneti falan da var youtube girmeyi falan öğrettim zar zor. Kemal sunal falan izliyor eski filmleri falan hoşuna gidiyor kendini şartlama smartsız diye 50 inç de bulunur şuan vatan da indirim var sabah kadar eğer alacaksanız biraz acele edin https://www.vatanbilgisayar.com/televizyonlarda-sepette-yuzde-20-indirim/

• Beğen
Reaksiyonlar: Nega

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,855
İsim
İbrahim
Arkadaşlar anneannem televizyon bakıyor, evinde internet yok öyle smart Tv falan gerek yok. 50 inc bir televizyon arıyoruz fakat o ekranlarda smart tv olmayan bulamadım ben, bildiğiniz varsa önerir misiniz?
hi level diye bi marka var zincir marketlerde satılan. 50 inc 6k bandında smart tv vardı
fhd olması lazım ama tam hatırlamıyorum,civardaki zincir marketlere bakılabilir akrabam kullanıyor gayet güzel geldi bana
fiyatı arttıysa bilemiyeceğim,malum

• Beğen

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Ahmet Hakan
Sepette 4800 TL

Ben webOS modelini kullanıyorum. Çok memnunum. O da 5600 TL

Mesaj otomatik birleştirildi:

hi level diye bi marka var zincir marketlerde satılan. 50 inc 6k bandında smart tv vardı
fhd olması lazım ama tam hatırlamıyorum,civardaki zincir marketlere bakılabilir akrabam kullanıyor gayet güzel geldi bana
fiyatı arttıysa bilemiyeceğim,malum
Hi-Level alınmaz. Çok fazla kronik arızası var. 10 televizyon üretiminin 6-7si sorunludur tahminimce. Şikayetvar'a bakabilirsiniz.

• Beğen

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Sepette 4800 TL

Ben webOS modelini kullanıyorum. Çok memnunum. O da 5600 TL

Hi-Level alınmaz. Çok fazla kronik arızası var. 10 televizyon üretiminin 6-7si sorunludur tahminimce. Şikayetvar'a bakabilirsiniz.
Vatanda iyi indirimler varmış sağ ol

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Ahmet Hakan
Vatanda iyi indirimler varmış sağ ol
iPhone 6s+ telefonumun çakma arka kamerasının kalitesizliğinin azizliğine uğramış vaziyette cihazın incelemesi:

• Beğen

aliozkanca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Ali Özkanca
Arkadaşlar anneannem televizyon bakıyor, evinde internet yok öyle smart Tv falan gerek yok. 50 inc bir televizyon arıyoruz fakat o ekranlarda smart tv olmayan bulamadım ben, bildiğiniz varsa önerir misiniz
4.600 tl ve kendim kullanıyorum gerek ses kalitesi gerek görüntüsü mükemmel smart arayüzüde çok hızlı 43 inçde olur diyosan kaçırma
Daewoo 43DE54F 43" 108 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV

4.600 TL ve kendim kullanıyorum gerek ses kalitesi gerek görüntüsü mükemmel smart arayüzüde çok hızlı 43 inçde olur diyosan kaçırma
Daewoo 43DE54F 43" 108 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV
Bu arada daewo vestelin

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,891
Üyeler
169,206
Son üye