Neler Yeni

Yatarken üzerimden yorgan çekildi

Öncellikle inançlı biri değilim, 24 yaşındayım küçükkende aynı şeyi yaşadım.
Bu gece 4-5 gibi uyandım, gözlerimi açtım etrafa bakındım sonra odaya bir şeyin geldiğini hissettim, gözlerimi kapadım sonra sağ tarafımdan üzerimde ki yorgan çekilmeye başladı, yavaş yavaş çekiliyor, hatta çekilirken o hafif çıkan sesi bile duyabiliyorum.

Tekrar söylüyorum inançlı biri değilim, görmeden inanmam, dinle alakam yok bilime inanıyorum.

Fakat besmele çektim, ve yorganın çekilmesi durdu. Ama ben yine gözlerim kapalı bekledim bir süre sonra kardeşimin alarmı çalınca onun uyanmasıyla bende kalktım hemen.

Küçükkende aynı şekilde bu durumu yaşadım, sol taraftan yorgan aşağı doğru çekildi ve o zaman hiç bir sey yapamadım komple açılmıştı.

Yani bu olayı bir şeye bağlayamıyorum ama rüya değildi gerçekti yani her şeyi hissediyordum. Ağız kuruluğu, nefes alma, sessizlik, göz kapaklarımı sıkmak gibi.

Bu şekilde bir şey yaşayan varmı?
Yada bir açıklama yapabilecek varmı?
nette arattım ama pek inandırıcı gelmedi okuduklarım.

Keşke hiç bir sey demeseydim de yorgan komple cekilmeye devam etseydi yani evdekilere felan söylerdim. Fotoğraf çekerdim.

Daha kimseye anlatmadım ilk buraya yazıyorum.

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,495
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Yorgan o tarafa ağır düşmüştür o yüzden olabilir. Ya da evinizde musallat olabilir inançlı olmayan kişilere oluyorlar genelde. Benim babam da namazı falan bırakıp içkiye falan başladığında ona da olmuşlardı. Muhtemelen inanmazsın ama gece o cini kendi gözlerimle gördüm. Besmele çektikten sonra gittiyse muhtemelen öyle olabilir. Dini araştırmanı öneririm bu arada din ve bilim birbirinden uzak şeyler değil. İnançlı biri olursan üstünden kalkar böyle kötü şeyler. Ama sırf bu geçsin diye de inançlı olma. Gerçekten kalpten inanman lazım. Zorla hiçbir şey olmaz çünkü.

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,192
İsim
Mustafa Enes Bulut
Hocam şöyle diyim bende inançlı biriyim ama namazlarimi zamanında kılmiyorum 4-5 kere yaşadım bunu uyku felci mi denir karabasan mi denir artık adını siz koyun odamın kapisinindan birinin girdiğini ve beni tuttuğunu hissediyorum hareket edemiyorum konuşamıyorum göz kapaklarimi açamıyordum o gelen şeyi hissediyorum nefes alıp verme sesi gibi bir ses çıkarıyordu benzer şey olablir

Techno08

80+ Gold
Psikolojide gece terörü adını verdiğimiz bir hastalık var, bu hastalık genelde çocuklarda oluyor ama yetişkinlerde de görülüyor, sizde bundan olabilir. Gün içerisinde yaşadığınız ya da sürekli aklınıza takılan kötü bir şey varsa bu bilinçaltı vasıtasıyla gece çıkıyor olabilir. Şahsen inançlı biriyim bu yüzden dini bir olay da olabilir örnekleri var, eğer sık sık oluyorsa önce bir psikolojik destek almanızı öneririm eğer işe yaramazsa da başka mercilerden yardım alabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
Selam aleyküm benim başımdan bi olay geçti de kardeşimin düğünü için aydına gitmiştik orada kalmamız gerekti ilk gün kaldık ve gece kuran dinleyerek uyumak istedim öyle de uyudum gece yanımda biri varmış hissiyle uyanmak istedim ama uyanamadım birinin varlığını hissediyorum kendimdeyim nefesi bile hissediyorum ama birden korkmaya başladım ben korkmaya başlayınca birden kanat sesi duydum sanki yanımda kuş uçuyormuş gibi oldu birden korkum gitti huzur geldi o anda sabah kalktığımda ben kapattım geri kuran sabaha kadar da devam

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Mehmetcan İvrendi
Bu gece 4-5 gibi uyandım, gözlerimi açtım etrafa
Acıkçası yatağı'nın cekilmesi hakkında bir şey söyleyemeyeceğim

Ama Dine değil bilme inandığını söyledin oysaki aslında kuran'ı Kerim'i sadece Arapça okumak yerine türkce okuyup araştırsaydın bence Kafanda din vs. İle ilgili bazı şeyler olursa bilirdi Hatta Bir kaç tane örnek vereyim

1. Evrenin Genişlemesi
Kur'an'da, "Biz göğü kudretimizle bina ettik ve muhakkak ki Biz (onu) genişleticiyiz." (Zariyat, 47) ayeti, evrenin genişlediği gerçeğine işaret ettiği düşünülmektedir. Modern bilim, Edwin Hubble'ın 1929'daki çalışmalarıyla bu gerçeği ortaya koymuştur.

3. Demirin Kökeni
"Demiri de indirdik ki onda büyük bir kuvvet ve insanlar için faydalar vardır..." (Hadid, 25). Bilim, demirin dünyada doğal olarak oluşmadığını, süpernova patlamalarıyla uzaydan geldiğini keşfetmiştir.

4. Parmak İzi
"Evet, onun parmak uçlarını bile düzenlemeye gücümüz yeter." (Kıyamet, 4). Parmak izlerinin her insan için benzersiz olduğu, 19. yüzyılda keşfedilmiştir.

5. Denizlerin Karışmaması
"İki denizi salıverdi; birbirine kavuşuyorlar. Aralarında bir engel vardır, birbirine geçip karışmıyorlar." (Rahman, 19-20). Bu, farklı yoğunluklara sahip denizlerin bir bariyerle ayrıldığı bilimsel gerçeğini ifade eder.

6. Anne Karnındaki Üç Karanlık Bölge
"...Sizi annelerinizin karınlarında, üç karanlık içinde bir yaratılıştan diğerine geçirerek yaratıyor." (Zümer, 6).
Embriyolojide, fetusun anne karnında üç farklı "karanlık bölge" (karın duvarı, rahim duvarı, amniyon zarı) içinde geliştiği bilinmektedir.

7. Güneşin ve Ayın Yörüngeleri
"...Güneş de kendisi için belirlenen bir durak yerine doğru akıp gider. Bu, Aziz ve Alim olan Allah'ın takdiridir. Ay için de konak yerleri belirledik..." (Yasin, 38-39).
Modern astronomi, güneşin ve ayın yörüngelerde hareket ettiğini ortaya koymuştur.

8. Deniz Diplerindeki Karanlıklar
"...Ya da derin bir denizdeki karanlıklar gibidir ki, onu dalga üstüne dalga kaplar, üstünde de bulutlar vardır. Birbiri üstüne karanlıklar..." (Nur, 40).
Denizlerin derinliklerinde ışığın kaybolduğu ve karanlık olduğu, ancak 20. yüzyılda keşfedilebilmiştir.

10. Deri ve Sinir Sistemi
"...Derileri yanıp kavruldukça azabı tatmaları için onların derilerini başka derilerle değiştiririz..." (Nisa, 56).
Bilim, acıyı hissetmenin deri ve sinir uçlarıyla ilişkili olduğunu ortaya koymuştur.

İlk bilim İnsanı'da Arap

Notlar:

-Bunlar sadece bir kaç tanesi ChatGPT'ue sorarak hızlıca buldum eğer araştırırsan çok daha fazla bu tarz şeylerin olduğunu görüceksin Ayrıca Bunların 610-632 yılları arasında İnsanların sırf bebeğin cinsiyeti Kız Diye Diri diri gömdükleri insanların Taşlara ve krallara taptıkları kadar Cahil olduğu ve Hiç bir teknolojik aletin vs bulunmadığı zamnlar'da yazıldığını ve Hiç değiştirilmedigini unutma ona göre değerlendir

-Ben'de Her ne kadar Müslüman bir aile'nin çocuğu olsam'da her denilene körü körüne inanan bir insan olmadım hiç bu yüzden Kuşkulanmıştım zamanın'da Acaba cidden Bir yaratıcı var mı veya varsa Müslümanlık doğru din mi belki hristiyanlık doğrudur vs. Diye ama uzun araştırmalarım ve Gözlemlerim ve Beynimi/Mantığımı vs. Kullanma'nın sonucun'da aslında Evet bir Yaratıcı'nın olduğunu ve Müslümanlığın'da şuan'da dünya'daki en mantıklı din Olduğun'dan emin oldum Ve dinden çıkmadım
(oysaki Zamanın'da din konusunda baskıcı bir ailem olduğu için Sürekli küçücük yaşta bile dini eylemlere zorlanan ve Kur'an kurslarına yollanan hatta Kuran kurslarına vs. defalarca şiddet görmüş biri olarak yine'de dini bırakmadım çünkü Aslın'da Dini O dine İnan insanlara göre Değil Dinin söylediklerine ve buyurduklarına "yani dinin En başta kitabın da yazanlara ve peygamberi'nin söylediklerine" göre değerlendirmemiz gerektiğini O dine inananların hareketleri yanlış diye dinin yanlış olmadığını fark ettiğim için İslamı seçtim)

-Sana Tavsiyem İlle'de müşlüman olmak istemiyorsan yine'de bir dine İnan (Saçma veya çok Sonra'da. Çıkmış dinler hariç) çünkü Bir yaratıcı'nın Olduğu inkar edilemez bir gerçek cidden çevrene ve hayata ve evrene baktığında "evet bunca şeyin oluşması ve Dünya'nın/Besin zinciri'nin/Doğa'nın vs. bu kadar düzenli işlemesi vs. Hepsi Sadece süper nova patlamasıyla oluştu " demek mantıklı geliyor mu sana ? Ayrıca Günümüzde ki ateistlerin %99.99 Sadece Dinin getirdiği Sorumluluklardan vs. Kaçmak Daha serbest ve eğlenceli (serbest ve ehlğlenceliden kastım Haram olan insanların eylendiği şeyler Alkol/Se*/Kızlar/haram para/Vs.) yani sırf kendilerini kısıtlamamak İçin ateist oluyorlar Hadi her şey bir yana Yaratıcı olmasa Bile inanan insanlar için bir şey değismeyecek en fazla hayatlarından toplasan 1-2 ayı Boşa harcamış olacaklar ama Eğer bir yaratıcı varsa İşte O zaman İnanalar kurtulacak inanmayanlar Cezalandırılacak Yani Her türlü en azından bir dine İnanmak en mantıklısı vs vs.

Destan yazmısım aw yeni fark ettim😅(at chatGpt'ye söyle sana özetlesin)

Ernest Muçi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Bu gece 4-5 gibi uyandım, gözlerimi açtım etrafa bakındım sonra odaya bir şeyin geldiğini hissettim, gözlerimi kapadım sonra sağ tarafımdan üzerimde ki yorgan çekilmeye başladı, yavaş yavaş çekiliyor, hatta çekilirken o hafif çıkan sesi bile duyabiliyorum.

Tekrar söylüyorum inançlı biri değilim, görmeden inanmam, dinle alakam yok bilime inanıyorum.

Fakat besmele çektim, ve yorganın çekilmesi durdu. Ama ben yine gözlerim kapalı bekledim bir süre sonra kardeşimin alarmı çalınca onun uyanmasıyla bende kalktım hemen.

Küçükkende aynı şekilde bu durumu yaşadım, sol taraftan yorgan aşağı doğru çekildi ve o zaman hiç bir sey yapamadım komple açılmıştı.

Yani bu olayı bir şeye bağlayamıyorum ama rüya değildi gerçekti yani her şeyi hissediyordum. Ağız kuruluğu, nefes alma, sessizlik, göz kapaklarımı sıkmak gibi.

Bu şekilde bir şey yaşayan varmı?
Yada bir açıklama yapabilecek varmı?
nette arattım ama pek inandırıcı gelmedi okuduklarım.

Keşke hiç bir sey demeseydim de yorgan komple cekilmeye devam etseydi yani evdekilere felan söylerdim. Fotoğraf çekerdim.

Daha kimseye anlatmadım ilk buraya yazıyorum.
Musallat derim de inançlı değilsiniz dolayısıyla yanlış bulacaksınız
Yorgan kendi kaymıştır

jaksndw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mehmet Uygun
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Ben de geçen gün benzer bir olay yaşadım.Adam yatakta uyuyorken yorganını yavaş bir şekilde çekmeye başladım, ilginçtir ki bahsi geçen şahıs hiçbir sekilde hareket etmiyordu, sonra şahıs aniden yüksek sesle besmele çekmeye başladı ben de panikleyip adamın yorganını üstüne geri örtüp yanağına öpücük kondurup evi terkettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,769
Üyeler
163,720
Son üye
lambacii
Top Bottom