Neler Yeni

Yatay geçiş ders saydırma

Pulsar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Doğanay ALTINTAŞ
Arkadaşlar şimdi yatay geçiş yaparken transkript teslim edeceğim, başvurular da 20-24ü arasında olacak. Ancak benim daha finallerim bile 20 sinde başlamış olacak ve bu sebeple teslim ettiğim transkriptte finallerim girilmemiş olacak, haliyle o derslerde transkriptte bir not görülmüyor olacak, bu dersleri geçiş yaptığım ünide tekrar almak zorunda mı kalacağım? Yoksa geçişten sonra kurul toplanıyormuş yeni notlar girilir mi sanmıyorum ancak notlar tamamlanır ise yeni transkript ile saydırabilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilen yok mu konu önemli geçiş yapmam gerekiyor ancak eğer derslerimi tekrar vermem gerekirse 10 ders vermem gerekecek

Son düzenleme:

Swanzy01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ahmet tan
Yatay geçişini yap kardeşim , geçtiğin üniversitenin öğrenci işleri ile görüş onlar sana yeniden saydırma ile ilgili bilgi verir

Pulsar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Doğanay ALTINTAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yatay geçişini yap kardeşim , geçtiğin üniversitenin öğrenci işleri ile görüş onlar sana yeniden saydırma ile ilgili bilgi verir
teslim edeceğim transkriptte not olmayacak büyük ihtimalle sayılmaz dersler diye düşünüyorum eğer sayılmayacaksa direkt gideceğim memlekete burada 3 hafta daha sinavlari beklemenin luzmu yok konu için geçeceğim üniversitenin ve kendi üniversitemin öğrenci işlerine mail attım dönüş bekliyorum eğer bilgisi olan varsa da yazabilir

Knispel

80+ Bronze
teslim edeceğim transkriptte not olmayacak büyük ihtimalle sayılmaz dersler diye düşünüyorum eğer sayılmayacaksa direkt gideceğim memlekete burada 3 hafta daha sinavlari beklemenin luzmu yok konu için geçeceğim üniversitenin ve kendi üniversitemin öğrenci işlerine mail attım dönüş bekliyorum eğer bilgisi olan varsa da yazabilir
Sayılmaz dönebilirsin veya şansını denemek istiyorsan geçeceğin üninin öğrenci işleriyle görüş ama yardımcı olacaklarını sanmıyorum.

Pulsar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Doğanay ALTINTAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sayılmaz dönebilirsin veya şansını denemek istiyorsan geçeceğin üninin öğrenci işleriyle görüş ama yardımcı olacaklarını sanmıyorum.
10 dersim beni bekliyor olacak alttan alacağım bunları 3 döneme bölüp 3 3 3 şeklinde her sene az az versem oluyor mu öyle

m_blck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Muzaffer
10 dersim beni bekliyor olacak alttan alacağım bunları 3 döneme bölüp 3 3 3 şeklinde her sene az az versem oluyor mu öyle
bazi derslerde sadece kendi doneminde acilabiliyor ona da dikkat et yani demek istedigim guz doneminde aldigin ders bahar doneminde olmayabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,320
Üyeler
164,998
Son üye
5070ti
Top Bottom