ileriye doğru gümüş değerlenicek deniliyor sizce?Dolar veya euro yatırım aracı değildir. Yatırım yapmak istyiorsan ya bist den hisse satın alıcaksın yada altın falan alacaksın gümüştür falan.
Bu konuda birsey bilmiyorum. Gumus hicbir zaman foviz yada altinin onune gecemedi hep arkaplanda kaldiileriye doğru gümüş değerlenicek deniliyor sizce?
en temizi borsa kripto eğer zaman ayırmayacaksan sıkıntı iş her an her şey olabilirHocam yatirim isterseniz Coin, Hisse gibi alanlara yonelin. Paranizin degerini kaybetmemesini isterseniz ALTIN, EURO, DOLAR gibi seylere yonelin.
Zaman ayiramazsan zaten altin al gec paran deger kaybetmesin. Zamanim var ugrasirim diyorsan borsa.en temizi borsa kripto eğer zaman ayırmayacaksan sıkıntı iş her an her şey olabilir
Dolar ve euro'ya yatırım yapma al temettü veren hisselerden rahatına bakBen küçük yatırım yapmak istiyorum.
Sizce dolar a mı Euro ya mı yatırım yapayım?
Bana dolar daha mantıklı geldi çünkü Euro aniden iniyor aniden çıkıyor.
Onuda sağlamazikisi de değil
döviz yatırımları paranızın değerini kaybetmemesini sağlar özellikle dolar ve euro eğer amacınız kazanç sağlamaksa döviz yatırımı bir seçenek değil
çünki döviz arttıkça bizim paranın değeri düşüyor ve bu döngüde paran artmış gibi gözükse de o paraya alabileceğin şeyler aynı
borsa da da belli başlı arkası sağlam şirketlere yatırım yaparsan zaman ayırmana gerek yok arkanı yaslan 2-3 yıl bekleZaman ayiramazsan zaten altin al gec paran deger kaybetmesin. Zamanim var ugrasirim diyorsan borsa.
doğru diyorsun yer yer onu bile beceremediği oluyor doların ve euronunOnuda sağlamaz
tuprs sasa enjsa eregl vs. alabilirsinborsa da da belli başlı arkası sağlam şirketlere yatırım yaparsan zaman ayırmana gerek yok arkanı yaslan 2-3 yıl bekle
türkiyede ki bu şirketlere verilebilecek en büyük örnek thy
Mesaj otomatik birleştirildi:
doğru diyorsun yer yer onu bile beceremediği oluyor doların ve euronun
genel algı da herkes dolar ve euronun değer kazandığını ve bu yüzden kendilerine de kazanç sağlayacağını düşünüyor insanlar ama aksine dolar ve euro değer kazanmıyor bizim paramız değer kaybediyor
OOOO yatırım tavsiyesi geldi ben alıp geliyorumtuprs sasa enjsa eregl vs. alabilirsin
awdmapıdawkpodakmoğpdaödawOOOO yatırım tavsiyesi geldi ben alıp geliyorum
dikkat et aşırı fazla zengin olmaOOOO yatırım tavsiyesi geldi ben alıp geliyorum