Yayın Açacağım Neler Yapabilirim Nerde Açmalıyım

sefagkts

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
156
Selam arkadaşlar başlıktan da anlayacağınız üzere yayın açmak istiyorum. Sistemim ve internetim uygun.
Şuan twitch de açıyorum ama izleyici pek yok 1-3 kişi anca gelip gidiyor. Farklı platform olarak Dlive'a baktım orda da her katagoride belirli 10 15 yayıncı izleniyor geriye kalan izlenemiyor.
Nonolive açtım yayına bot atıyor direk 30 40 izleyici. Facebook bakmadım hiç.

Sizce hangi platform'da açmalıyım. Ek olarak dikkat çekici neler yapabilirim?

Twitch bence. Hangi oyunun yayınını yapıyorsun?

Twitch ama ilgi çeken güncel bir şey sunman gerek şimdi herkes yayıncı

1 işlemcin iyi olaun
2 ekipmanların iyi olsun
4 internet hızın iyi olsun
5 kendin ol
6 mikrofon ve kameran iyi olsun
7 oynican oyunları iyi seç ve güsel oynz

Valorant açıyorum şuanda twitch de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir takipçi hedefi koyup valorant da vp çekilişi yapacağım gibi başlık yazdım fakat pek gelen giden yok
Valorant'ı Twitch'te açmalısın bence.

bu iş sabırla olacak şey 1 2 yayında hop 50 izleyici 100 izleyici imkansız sen açtıkça insanlar gelecektir ve açtığın saate de bağlı örneğin sen gece 1de yayın açsan fazla kişi gelmez ya da sabahın 10 11'inde açsan

1 işlemcin iyi olaun
2 ekipmanların iyi olsun
4 internet hızın iyi olsun
5 kendin ol
6 mikrofon ve kameran iyi olsun
7 oynican oyunları iyi seç ve güsel oynz

Kamerasız yapıyorum şuan işlemcim vs. çokda iyi değil fakat istediğim gibi yayın yapabiliryorum sıkıntısız

Bence twitch üzerinden devam et. Öbür yayın platformları bence gerçekten kötü. Bu arada yeni başlayıp 1 2 hafta gibi bir sürede 50 100 kişinin seni izlemesini bekliyorsan onu unut. :D twitch platformun da çok iyi oynayıp izlenmeyen bir sürü insan var. Lol de yeteneğin varsa bir fazla büyük olmayan bir yayıncıyla oynamaya çalış. Zaten genelde böyle hızlı bir şekilde ünlü oluyorlar. Bu arada kadın da değilsin işin zor yani. Sırf kadın diye izlenen bir sürü yayıncı var. Bu arada twitch i sadece yayın yapıp eğlenebileceğin bir yer olarak düşün. Para kazanmak için yapıyorsan o iş zor. :D

bu iş sabırla olacak şey 1 2 yayında hop 50 izleyici 100 izleyici imkansız sen açtıkça insanlar gelecektir ve açtığın saate de bağlı örneğin sen gece 1de yayın açsan fazla kişi gelmez ya da sabahın 10 11'inde açsan
Genelde öğlen açıyorum 1-2 saat akşam üstü de açıyorum aynı şekil dikkat çekiçi olarak oynadığım oyunda oyun içi para çekilişi yapacağım fakat daha fazlası gerekli gibi

Bence twitch üzerinden devam et. Öbür yayın platformları bence gerçekten kötü. Bu arada yeni başlayıp 1 2 hafta gibi bir sürede 50 100 kişinin seni izlemesini bekliyorsan onu unut. :D twitch platformun da çok iyi oynayıp izlenmeyen bir sürü insan var. Lol de yeteneğin varsa bir fazla büyük olmayan bir yayıncıyla oynamaya çalış. Zaten genelde böyle hızlı bir şekilde ünlü oluyorlar. Bu arada kadın da değilsin işin zor yani. Sırf kadın diye izlenen bir sürü yayıncı var. Bu arada twitch i sadece yayın yapıp eğlenebileceğin bir yer olarak düşün. Para kazanmak için yapıyorsan o iş zor. :D
"Sırf kadın diye izlenen bir sürü yayıncı var" çok doğru bu ve zevk için yapmak istiyorum yani evde boş vakit geçiriyorum oyun oynuyorum açmak istedim + lol ile yakından uzaktan alakam yok :D

Genelde öğlen açıyorum 1-2 saat akşam üstü de açıyorum aynı şekil dikkat çekiçi olarak oynadığım oyunda oyun içi para çekilişi yapacağım fakat daha fazlası gerekli gibi
açtığın saatler güzel sen sürekli olarak yayın açmaya devam et ben de youtube'da video çekiyorum ama abone olan yok sabırla bekliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,638
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri