Olmaman daha iyi. Boşu boşuna sinir olmazsın en azından. Neyse valorant oynayabilirsin. Genelde her türlü izleniyor."Sırf kadın diye izlenen bir sürü yayıncı var" çok doğru bu ve zevk için yapmak istiyorum yani evde boş vakit geçiriyorum oyun oynuyorum açmak istedim + lol ile yakından uzaktan alakam yok![]()
youtube'da video bende attım da mt2 oynuyodum onu atıyodum gayet iyi de izleniyodu da onuda ben oynamak istemiyomaçtığın saatler güzel sen sürekli olarak yayın açmaya devam et ben de youtube'da video çekiyorum ama abone olan yok sabırla bekliyorum
MT2 zevk için oynanmaz ya. O oyun para kazanma dışında oynanmaz bence.youtube'da video bende attım da mt2 oynuyodum onu atıyodum gayet iyi de izleniyodu da onuda ben oynamak istemiyom
ben de cities skylines among us falan çekiyorum video çekecek oyun bulamıyorumyoutube'da video bende attım da mt2 oynuyodum onu atıyodum gayet iyi de izleniyodu da onuda ben oynamak istemiyom
Daha çok para kazanmak istiyorsan Dlive derim Twitch'de baya bir vergi alımı var.Selam arkadaşlar başlıktan da anlayacağınız üzere yayın açmak istiyorum. Sistemim ve internetim uygun.
Şuan twitch de açıyorum ama izleyici pek yok 1-3 kişi anca gelip gidiyor. Farklı platform olarak Dlive'a baktım orda da her katagoride belirli 10 15 yayıncı izleniyor geriye kalan izlenemiyor.
Nonolive açtım yayına bot atıyor direk 30 40 izleyici. Facebook bakmadım hiç.
Sizce hangi platform'da açmalıyım. Ek olarak dikkat çekici neler yapabilirim?
Para ön planda değil şuan izlenmek tanınmak önemliDaha çok para kazanmak istiyorsan Dlive derim Twitch'de baya bir vergi alımı var.
oyun odaklı gidicemTwitch te açıp sohbet muhabbet olursa iyi yerlere gelirsin
tanınmak istiyosan benim mesajıma bakPara ön planda değil şuan izlenmek tanınmak önemli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oyun odaklı gidicem
oyun odaklı gitsen bile sohbet et boş yap biraz insanları neşelendir gidip kimse senin saatlerce oyununu konuşmanı izlemez şöyle bir chaat diye bağır bir cevap ver insanlarsa sevdir kendini gene oyununu oynarsınPara ön planda değil şuan izlenmek tanınmak önemli
oyun odaklı gidicem
Konuşmadan oyun yayınlarsan gene izlemezler mizahına sohbetine yorumlamana bakıyolarPara ön planda değil şuan izlenmek tanınmak önemli
oyun odaklı gidicem