En ucuz ne olursa bu dediklerimi rahat yapacakBütçe?
En ucuza ne olursa bu dedikleri mi rahat yapacakbütçe
? Bi bütçe şöyleki toplayalım adam akıllı.En ucuz ne olursa
3000 desem olur mu ondan en ucuz rahat olacak şekilde yazdım fiyat yok ama 4k geçmese iyi olur 3 de iyi olur? Bi bütçe şöyleki toplayalım adam akıllı.
Yahu ucuzda ne kadar ucuz? Belli bir bütçe vermen lazım.En ucuz ne olursa bu dediklerimi rahat yapacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
En ucuza ne olursa bu dedikleri mi rahat yapacak
Valorant cs dedim 3 4k geçmeyen bişi arıyorumTeknobiyotik P2.5 AMD Ryzen 3 3300X 3.8GHz, RTX2060 6GB, 16GB Ram, 256GB M.2 SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
3 4k yeter 4k olacaksada monitörü içinde olmalıYahu ucuzda ne kadar ucuz? Belli bir bütçe vermen lazım.
hocam yanlış anlamayın ama yayın işi için bir iyi bir uploud degerine sahip olmak iyi internet demek buda ve iyi bir sisteme ki onun içinde kesenin agzını açmak gerekValorant,CSGO gibi oyun yayınları için PC önerisi yapar mısınız rahat oynayabileceğim monitörde alıcam 75hz 1ms bişi yayın için
6 upload var PC önerin zamanla iyileştiririm valorant csgo oynayacam zaten 4k olacaksa monitörlü bişi arıyorumhocam yanlış anlamayın ama yayın işi için bir iyi bir uplud degerine sahip olmak 2 de iyi bir sisteme ki onun içinde kesenin agzını açmak gerek
Yok mudur bişiYayın yapmakta zorlanabilirsin o bütçede. 3000 liraya hangi grafik kartını almayı düşünüyorsun valoyu düzgün oynatacak.
3k zor hocam en fazla 1200 af rx570 toplanır.3000 desem olur mu ondan en ucuz rahat olacak şekilde yazdım fiyat yok ama 4k geçmese iyi olur 3 de iyi olur