Yayın açmayı düşünüyorum ancak

Nisshs

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
120
twitch mi , kick mi sizce nerede iyi olur forza , fps türleri oyun cs valodur , öyle takılmalık sohbet yayınları düşünüyorum sizce nerede tutulur yaşım 19

twitch mi , kick mi sizce nerede iyi olur forza , fps türleri oyun cs valodur , öyle takılmalık sohbet yayınları düşünüyorum sizce nerede tutulur yaşım 19
su anda kemik kitleniz ve ekibiniz yoksa tutturamazsiniz illa acmak istiyorum derseniz kick

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
Kicke yöneldi hemen herkes. Bana sorarsanız kick ama twitchi izleyenler vs. Daha mı fazla bilmiyorum.

su anda kemik kitleniz ve ekibiniz yoksa tutturamazsiniz illa acmak istiyorum derseniz kick
dün ilk kez tiktokta açtım ancak ban yedim ama güzeldi kitlem şuan için yok ekipte yok tek başıma denemeye çalışıcam ozaman kicke yoğunlaşalım ustam teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kicke yöneldi hemen herkes. Bana sorarsanız kick ama twitchi izleyenler vs. Daha mı fazla bilmiyorum.
twitch ortamı güzeldi şimdi galiba onlarda %20 si bitti kickte tutulma olurmu ustam

Twitch çok kesinti yapıyor kick %1 sadece
anladım teşekkürler

dün ilk kez tiktokta açtım ancak ban yedim ama güzeldi kitlem şuan için yok ekipte yok tek başıma denemeye çalışıcam ozaman kicke yoğunlaşalım ustam teşekkürler

twitch ortamı güzeldi şimdi galiba onlarda %20 si bitti kickte tutulma olurmu ustam

anladım teşekkürler
Hiç bilmiyorum hocam tutulur mu tutulmaz mı.

Bana soracak olursan ilk başta youtube üzerinden yayın yap ve biraz kitle topla sonra diğer platformlara geçip kaldığın yerden para kazanarak devam edebilirsin

Bana soracak olursan ilk başta youtube üzerinden yayın yap ve biraz kitle topla sonra diğer platformlara geçip kaldığın yerden para kazanarak devam edebilirsin
çok daha iyi olur aslında teşekkür ederim şimdi ufaktan baktım ettim 12mbps internetim var tabii ki gecikme 1ms ayarladım ancak bu 30 saniye ile 1.5 dakika arası sürebiliyor yayından yayına fark ettim ayarda yaptım internet kötü diye açmassammı yoksa :D

kitle çok önemli kick açsan max 2 izlenir sana tavsiyemtiktok tiktokta yayınlar sürekli kaydırıldığı için tutma ve izlenme şansın daha yüksek hesabın yoksa limde güzeletkişelimli bir hesap var satarım sana ilgilenirsen yaz özeldeb

kitle çok önemli kick açsan max 2 izlenir sana tavsiyemtiktok tiktokta yayınlar sürekli kaydırıldığı için tutma ve izlenme şansın daha yüksek hesabın yoksa limde güzeletkişelimli bir hesap var satarım sana ilgilenirsen yaz özeldeb
tiktokta açtım sadece 1 kelime dedim argo bile değil 7 gün ban yedim

valla kickte 1.5 saattir yayındayım 1-2 kişi selam verip gitti

tiktokta açtım sadece 1 kelime dedim argo bile değil 7 gün ban yedim

valla kickte 1.5 saattir yayındayım 1-2 kişi selam verip gitti
o 1 2 kisiden biri hep ben oluyorum ve o yayin yapan adamlara uzuluyorum, haci yayin yapiyosan oyle olu gibi yapmican bi aksiyon bi enerji olucakki adam akilli seni izliyim yada yazdigim seylere dikkat vercenki sorularima detayli cevap vercenki beni ekranda tutabilesin. cok fazla youtube a kick e girismeye calisan "boomer" gibi insanlar turuyor. hepsine uzuluyorum cunku bosa ugras yani sen birseylerjn farkinda olmadgin surece oyle mal mal ekrana bakarsin. hocam sozum meclisten disari size basarilar diliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,167
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri