Yayın için upload sorunu

Reaksiyon skoru
15
Arkadaşlar öncelikle selamun aleyküm. Hangi sağlayıcı ile görüşürsem görüşeyim, altyapım vdsl olduğu için, 4 uploaddan yukarı hız veremiyorlar. Fiber altyapım olmadığı için, bilgisayar aldım ve internetim olmadığından ötürü yayınlara başlayamıyorum. Allahını seven, Süperbox harici (yolunmak istemediğimden), bu konuda yardımcı olsun. Nasıl altyapı bağlatabilirim? veyahut ne alabilirim? ne yapmam gerekiyor. bilgisi olan paylaşırsa çok mutlu olurum.

Arkadaşlar öncelikle selamun aleyküm. Hangi sağlayıcı ile görüşürsem görüşeyim, altyapım vdsl olduğu için, 4 uploaddan yukarı hız veremiyorlar. Fiber altyapım olmadığı için, bilgisayar aldım ve internetim olmadığından ötürü yayınlara başlayamıyorum. Allahını seven, Süperbox harici (yolunmak istemediğimden), bu konuda yardımcı olsun. Nasıl altyapı bağlatabilirim? veyahut ne alabilirim? ne yapmam gerekiyor. bilgisi olan paylaşırsa çok mutlu olurum.
Kablonet altyapısı varmı ? 4upload yetmiyorumu yayına ?

Altyapının max verdiği hızı altyapı değiştirmeden yükseltmenin yolu yok.
Arka sokağında fiber vardır o zaman komşularla toplaşıp fiber başvurusu yapabilirsin.

hızın kaç ve aylık ne kadar ödüyorsun ?

16 download 2 upload 85 TL ttnet :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef yok. Hiçbiri için altyapı yok. zaten diğer sağlayıcılar ttnetin yapısını kullanıyor. hep vdsl :S
Malesef alamazsın dostum alt yapın yoksa, malesef tek çözüm istesende istemesende superbox

Altyapının max verdiği hızı altyapı değiştirmeden yükseltmenin yolu yok.
Arka sokağında fiber vardır o zaman komşularla toplaşıp fiber başvurusu yapabilirsin.
o başvuruyu nereye yapacağım ? türkcelle falan konuştum ama yapamazsın bağlamazlar falan diyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,563
Üyeler
189,629
Son üye
syntaxdll
Geri