Neler Yeni

Yayın için upload sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Orkun Erdem Uludağ
Arkadaşlar öncelikle selamun aleyküm. Hangi sağlayıcı ile görüşürsem görüşeyim, altyapım vdsl olduğu için, 4 uploaddan yukarı hız veremiyorlar. Fiber altyapım olmadığı için, bilgisayar aldım ve internetim olmadığından ötürü yayınlara başlayamıyorum. Allahını seven, Süperbox harici (yolunmak istemediğimden), bu konuda yardımcı olsun. Nasıl altyapı bağlatabilirim? veyahut ne alabilirim? ne yapmam gerekiyor. bilgisi olan paylaşırsa çok mutlu olurum.

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49
Arkadaşlar öncelikle selamun aleyküm. Hangi sağlayıcı ile görüşürsem görüşeyim, altyapım vdsl olduğu için, 4 uploaddan yukarı hız veremiyorlar. Fiber altyapım olmadığı için, bilgisayar aldım ve internetim olmadığından ötürü yayınlara başlayamıyorum. Allahını seven, Süperbox harici (yolunmak istemediğimden), bu konuda yardımcı olsun. Nasıl altyapı bağlatabilirim? veyahut ne alabilirim? ne yapmam gerekiyor. bilgisi olan paylaşırsa çok mutlu olurum.
Kablonet altyapısı varmı ? 4upload yetmiyorumu yayına ?

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Altyapının max verdiği hızı altyapı değiştirmeden yükseltmenin yolu yok.
Arka sokağında fiber vardır o zaman komşularla toplaşıp fiber başvurusu yapabilirsin.

Exisive

80+
hızın kaç ve aylık ne kadar ödüyorsun ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Orkun Erdem Uludağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
16 download 2 upload 85 TL ttnet :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maalesef yok. Hiçbiri için altyapı yok. zaten diğer sağlayıcılar ttnetin yapısını kullanıyor. hep vdsl :S
Malesef alamazsın dostum alt yapın yoksa, malesef tek çözüm istesende istemesende superbox

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Orkun Erdem Uludağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Altyapının max verdiği hızı altyapı değiştirmeden yükseltmenin yolu yok.
Arka sokağında fiber vardır o zaman komşularla toplaşıp fiber başvurusu yapabilirsin.
o başvuruyu nereye yapacağım ? türkcelle falan konuştum ama yapamazsın bağlamazlar falan diyor

Top Bottom